Sök
Stäng denna sökruta.

Träffa Kristian, District Sales Manager i Storbritannien

Vad är du mest stolt över att ha uppnått under din tid på Proact? Att ha fått rollen som District Sales Manager. Vilken del av ditt jobb gillar du bäst? Att jobba med människor. Vad var det mest intressanta som hände på jobbet den här veckan? Att vara med och slutföra en 1 miljon £ affär. På vilket sätt har Proact förändrats under din tid som anställd? Kulturen har ändrats – vi samarbetar mer över gränserna och är mer team-fokuserade. Hur ser en arbetsdag på Proact ut? I den rådande situationen är min arbetsdag vanligtvis full med Teams-samtal – allmänt fokus – affärsutvärderingar, prognoser, leverantörsuppdateringar, ledningsgruppsplanering och 1:1 samtal med mitt team. Vilken typ av människor arbetar på Proact? Människor som vill göra något bra för sina kunder och som drivs av att stödja sina kollegor. Vad var det mest utmanande på jobbet under veckan? Hantera och lösa kundernas utmaningar. Att upprätthålla en stabil prognos och leverera vad jag och teamet jobbat för att uppnå. Att ta ansvar är en av de viktigaste mantran som jag uppmuntrar mitt team till – på så sätt har du kontroll över kommande utmaningar.

Vad fick dig att ta anställning på Proact? Medarbetarna och att mina personliga mål och ambitioner stämde överens med Proacts långsiktiga strategi. Vad läser du just nu? Shadow Tyrants av Clive Cussler. Din senaste privata resa gick till? Englands största sjö, Windermere-sjön. Det är ett fantastiskt landskap och perfekt för att lära barnen att köra båt och åka vattenskidor. Vilket är ditt favoritband? Coldplay. Hur använder du teknik i ditt dagliga liv? När jag inte använder min bärbara dator använder jag appar till det mesta, tekniken har en naturlig roll i våra vardagsliv. Vilket är ditt tidigaste minne av att använda teknik som barn? Atari spelkonsol.

Hur kom det sig att du valde att jobba med teknik? Jag har arbetat inom ICT-sektorn (Information and Communication Technology) i över 20 år och tycker att det fortfarande är en av de mest dynamiska sektorerna att arbeta inom, främst för att tekniken fortsätter att utvecklas hela tiden.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.