Sök
Stäng denna sökruta.

Träffa Kevin, Account Manager i Nederländerna

Vilken del av ditt jobb gillar du bäst? Jag gillar att jobba i team när det kommer till att stänga kontrakt. Mina kollegor är alla villiga att hjälpa till och kämpa lite extra för att få kontraktet.

Hur ser en arbetsdag på Proact ut? Ingen dag är den andra lik. Jag gillar variationen av uppgifter och utmaningar. Man vet aldrig i för väg helt hur en dag ser ut. En dag kan jag vakna och känna mig säker på att vi stänger en ny affär idag, och nästa dag sitter jag i möte med en kund och pratar om nya funktioner från Proact och här gäller det att visa kunden att vi är den bästa partnern.

Vad fick dig att ta anställning på Proact? Jag var den första personen som anställdes i Proact Nederländerna. Det var ett litet företag då med massor av möjligheter framåt, bara kreativiteten satte gränser. Dessutom kändes det som hemma så fort jag steg över tröskeln till kontoret. Det fick mig att ta anställning. Efter snart 10 år på Proact är resten historia.

Din senaste privata resa gick till? Ibiza, min familj har spanskt påbrå, så vi älskar att åka till Ibiza med vänner och familj för att njuta av den vackra ön.

Vilken är din favoritdessert? En dubbel espresso och Limonchello efter en god middag.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.