Search
Close this search box.

Träffa Håvard, Sales Director Large Accounts i Norge

Vilken del av ditt jobb gillar du bäst?
Efter fem år på Proact ser jag fortfarande fram emot att gå till jobbet varje morgon! Att arbeta i ett team med de ledande lösningsarkitekterna och konsulterna inom sitt område, med kunder som varje dag kräver det absolut bästa av oss, utmanar oss från alla vinklar, ökar verkligen min energi och driver min motivation.

Vad är det du gillar med att arbeta för Proact?
Det faktum att Proact ofta sitter i förarsätet och att vi är ett så starkt team. Vi är inte en IT-generalist, utan en Data Center / Hybrid Cloud specialist. Detta ger oss ett försprång på marknaden och en tydlig vision och strategi för hur vi kan bidra till att förenkla våra kunders IT-miljö. Jag har förmånen att ha stor flexibilitet i min arbetsdag, så att jag både kan ta mitt naturliga ansvar hemma, och ha tid att döma handboll på internationell nivå på fritiden.

Vilken typ av människor arbetar på Proact?
Mina kollegor är engagerade, högkvalificerade, motiverade yrkesmänniskor – dedikerade att hjälpa våra kunder att nå sitt slutmål; en IT-miljö likt Nirvana!

Vad fick dig att ta anställning på Proact?
Jag arbetade tidigare hos en stor leverantör, men lockades av Proacts rykte på marknaden, kulturen och människorna som jobbar här och inte minst möjlighet att få erbjuda kunden den bästa lösningen, inte en specifik leverantörsprodukt.

Vilken är din favoritdessert?
Chokladfondant med en skopa vaniljglass. Och det råkar vara så att min flickvän gör världens bästa fondant!

Vilket är ditt favoritband?
Måste erkänna att när det gäller musik, väljer jag musik som passar stämningen jag är i! Jag gillar allt från Heavy metal och rock, EDM och modern Pop, till klassisk musik. Och om du är en IT-chef som tillåter dig att sjunka ner i soffan varje fredagskväll, med ett glas rött i handen till tonerna av dina favoritlåtar – tror jag att det finns god chans att du redan är kund till Proact!

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.