Sök
Stäng denna sökruta.

Träffa Colin, MCS-arkitekt i Storbritannien

Vad är du mest stolt över att ha uppnått under din tid på Proact? Förutom många framgångsrika lösningsleveranser för våra kunder vann jag en utmärkelse från en av våra leverantörer. Priset gällde utformningen av en centraliserad lösning för backup och lagring för en stor statlig organisation. Men för mig var den verkliga framgången att efter att ha fått jobba så många år med kunden nu kunna konstatera att de lösningar vi designat och implementerat nu skapar verklig nytta för organisationen.

Vad var det mest intressanta som hände på jobbet den här veckan? Jag körde en utbildning med några nya Proact-kollegor på en viss teknik vi använder. Det var intressant eftersom de var angelägna om att lära sig och efter utbildningen tyckte de att de nu var redo att prata med kunder om hur denna teknik fungerar och vilka utmaningar den kan lösa.

Vilken typ av människor arbetar på Proact? Människor som arbetar på Proact är entusiastiska över det arbete de gör, med fokus på att hjälpa våra kunder men också angelägna om att hjälpa sina kollegor.

Vad fick dig att ta anställning på Proact? Jag var kund till Proact innan jag blev anställd och tyckte om att arbeta med de människor som nu blivit kollegor. Jag har länge haft ett intresse av att utöka min kompetens inom de lösningar som Proact erbjuder.

Vad läser du just nu? Jag läser många kriminalromaner av författare som Jo Nesbø, Michael Connelly och Henning Mankell.

Vilket är ditt favoritband? Min musikaliska smak är ganska bred så mitt val av musik kan variera ganska drastiskt. Om jag skulle välja ett band, skulle det förmodligen vara Elbow.

Hur använder du teknik i ditt dagliga liv? I mitt arbete använder jag teknik större delen av dagen, oavsett om detta är för e-post, att skapa dokument eller leverera presentationer över Teams. Utanför mitt arbete använder jag främst teknik för att streama musik eller film men jag utövar också en del virtuell cykling.

Vilket är ditt tidigaste minne av att använda teknik? Min pappa var föreläsare på ett college och han lyckades ta hem en BBC Micro dator till mig som jag tidigt lärde mig att använda.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.