Sök
Stäng denna sökruta.

Träffa Andy, Technical Services Director, Storbritannien

Vilken del av ditt jobb gillar du bäst?
Jag gillar komplexa problemlösningar, vare sig det är för en kund där vi har lösningar som kan hjälpa eller om det är en intern process eller problem som jag kan hjälpa till att fixa eller förenkla.

Vad var det mest intressanta som hände på jobbet den här veckan?
Jag har använt PowerBI för att bygga upp rapporter och dashboards för att visualisera nyckeltal för de projekt som mitt team arbetar med.

Vad är det du gillar med att arbeta för Proact?
Ingen dag är den andra lik. Vi står alltid för nya utmaningar och även om vi är en stor organisation är vi fortfarande små nog att föreslå förändringar och påverka organisationens riktning.

Vad fick dig att ta anställning på Proact?
När jag först började såg jag det som ett tillfälligt jobb, men nu 16 år senare är jag fortfarande kvar och njuter av varje dag.

Vilken typ av människor arbetar på Proact?
En av Proacts absoluta styrkor är folket som jobbar här. Alla är hjälpsamma och vänliga och vi har en tydlig kultur att arbeta tillsammans för att uppnå ett gemensamt mål.

Hur kom det sig att du valde att jobba med teknik?
Vi arbetar med en rad grymma teknikpartners och vi förvandlar deras produkter till verkliga lösningar. Det är fantastiskt att se när den teknik och de lösningar vi tillhandahåller för våra kunder förbättrar deras verksamhet och ger dem konkurrensfördelar.

Din senaste privata resa gick till?
Förra året besökte vi släktingar i Australien vilket var helt fantastiskt. Vi promenerade genom en regnskog på morgonen, satt på en strand på eftermiddagen, badade på Barriärrevet och matade känguruer. Vi checkade av det mesta på listan av ”måsten”. Det var det värt även om det tog ett tag för kreditkortet att återhämta sig..

Hur använder du teknik i ditt dagliga liv?
Jag använder en del smarta enheter. Alexas, en klocka som säger åt mig när det är dags att resa mig, hur jag bör andas och inte minst ger mig dåligt samvete när jag inte tränat tillräckligt.

Vilket är ditt favoritband?
Jag gillar en variation, allt från några av de klassiska banden som AC/DC, The Who, Pulp till modernare band.

Vad läser du just nu?
Natural Born Heros av Christopher McDougall.

Vad är du mest stolt över att ha uppnått under din tid på Proact?
Införandet av vår utbildningsprogram Kandidater har ofta alla tekniska förmågor men saknar erfarenhet av att tillämpa kunskapen. Under det tvååriga programmet ger vi dem den erfarenheten och utbildar dem till att vara sanna Proactivister.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.