SWEP

 class=

Optimal lösning för katastrofsäkring – med mervärden

Som tillverkande företag har SWEP arbetsflöden knutna till system som måste vara tillgängliga för att hålla verksamheten igång, med stöd till produktion, logistik och försäljning Tidigare skyddades endast de viktigaste servrarna av en lösning för katastrofsäkring (DR – Disaster Recovery). Kravet är att driften kan återställas inom fyra timmar efter ett haveri, men helst snabbare. Ett test av rutinerna avslöjade dock att den befintliga DR-funktionen inte riktigt höll måttet.

Utmaning Industriföretaget SWEP har en pålitlig IT-infrastruktur, men samtidigt höga krav på tillgänglighet för sina verksamhetskritiska system. En granskning visade att företagets lösning för katastrofsäkring (Disaster Recovery) inte uppfyllde kraven.

Lösning Med DR as a Service från Proact får SWEP den katastrofsäkring som företaget sökte, genom en tjänst som bygger på modern teknik och ger stor flexibilitet. Proact levererar även reguljär backup för SWEP:s servrar som tjänst. Den kan utnyttjas för att manuellt återställa även de servrar som inte omfattas av den primära DR-lösningen och gör det möjligt att även täcka ett ”worst case”-scenario där det handlar om ett långvarigt haveri. I ett sådant läge kan en stor och uthålligt tillgänglig reservkapacitet tillföras genom Proacts kompletta infrastrukturtjänst Proact Hybrid Cloud (PHC), där serverfunktionerna återställs genom återläsning från backup.

“Vi fick ett väldigt gott förtroende för Proact under upphandlingen, då de visade prov på den erfarenhet vi sökte och framstod som väldigt professionella.”

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Anmälan är öppen till Proact Sync 2023

11 oktober på At Six i Stockholm eller
25 oktober på Elite Park Avenue i Göteborg