Storage

Behåll kontrollen över ert eget data

Storage-lösningar som hanterar både dataexplosion och lagkrav

De ständigt växande datamängderna sätter press på företag och myndigheter, som de måste möta kraven från GDPR och andra regelverk kring data. Men myntet har också en positiv sida: möjligheterna att skapa värde ur organisationens data har aldrig varit bättre.

Alla dessa utmaningar ger goda skäl att kontakta Proact, eftersom storage och datahantering är vår hemmaplan allt sedan starten 1994. Vi erbjuder teknologi, tjänster och support för flexibel och kostnadseffektiv storage. Det oavsett om ni får IT-leveransen från egna datacenter, ett privat moln, det publika molnet, eller kanske troligare – genom en hybridlösning.

Som rådgivare hjälper vi till rätt lösning både för att hantera dataexplosionen och att möta nya krav på säkerhet, insyn och integritet. De lösningar vi designar, liksom våra egna storagetjänster, bygger på den senaste tekniken från marknadens främsta leverantörer.

Med Proacts tjänster för storage behåller ni ägarskapet och kontrollen. Ni vet exakt var ert data finns och bestämmer vem som har tillgång till det. Dessutom är det enkelt att flytta data till en ny lösning när ni vill.

Proacts lösningar baserar sig på marknadsledande leverantörer inom lagring såsom NetApp och Dell. 

Vill du veta mer om hur Proact kan hjälpa er?
Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vårt storage-erbjudande

Hybridlösningar
Vi designar och levererar storageinfrastruktur – oavsett om det handlar om data som finns hos er, hos Proact eller i ett publikt moln.

Storage-as-a-service
Proact erbjuder en flexibel och enkelt skalbar storage-plattform. Ni betalar bara för utnyttjad kapacitet.

Datasuveränitet
Ni behåller ägarskapet och bestämmer var ert data lagras: hos er, hos Proact eller i ett publikt moln.

Anpassad support
Proacts prisbelönta support finns i flera olika alternativ. Vi talar svenska, finns tillgängliga dygnet runt, geografiskt nära dig.

Lönsam storage med Proact i ryggen

Proact hjälper er maximera möjligheterna att skapa värde ur ert data. Med stöd av våra storagespecialister får ni en skräddarsydd lösning, byggd för era särskilda förutsättningar.

Resultatet blir säker och effektiv storage som möter verksamhetens krav varje dag  ̶  och mer än så. Nu får också en arkitektur som kan utvecklas över tid, i takt med era behov och som öppnar för innovation och bättre prestanda när ny teknik blir tillgänglig.

Se filmen där du hör Proacts produktchef Jens De Koker och vår CTO Per Sedihn berätta mer om Proacts storage-erbjudande och vad vi står för som partner och rådgivare om data management.

Utvalda kunder

Vill du prata vidare med oss?