Search
Close this search box.

Vi skyddar och säkrar ert data

Backup och disaster recovery skyddar ert data. Säkerhet mildrar cyberhoten – kombinera med fortlöpande support och drift

Proact Portfolio wheel sections_We protect and secure your data
Skydda ert kritiska data med en modern lösning för backup och återläsning. Hos Proact är backup en del av vårt dna och vi kan därför erbjuda ett effektivt och tillförlitligt dataskydd, oavsett var ert data lagras, lokalt eller i molnet.
Vi erbjuder flexibla DR-lösningar och -tjänster för att er organisation ska kunna återställa sitt data snabbt utan behov av en dyr sekundär site.
Vårt SOC (säkerhetsoperationscenter) kompletterar ert IT-team och erbjuder tillgång till kunniga säkerhetskonsulter som använder spjutspetsteknologi och cyberinformation för att leverera omfattande, säkerhetstjänster som skyddar ert data 24/7.

Försäkra dig om att ni skyddar er viktiga information

Vi hjälper våra kunder med dataskydd och säkerhet i komplexa multicloud-miljöer där hotbilden ständigt expanderar. Detta gör det möjligt för dem att förbli kompatibla, skydda sig mot brottslingar och snabbt återhämta sig om det otänkbara trots allt skulle inträffa. Det är det vi kallar #ThePowerOfData

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.