Samhall

 class=

En flytt till molnet som skapar mervärde

För att Samhall skulle kunna ta steget från egna mailservrar till Office 365 krävdes grundliga förberedelser. De 3000 användarna och trafiken med 60 000 meddelanden per dygn fick inte påverkas. Övergången blev lyckad och i nästa fas siktar Samhall på att skapa mer nytta med stöd av den nya plattformen i molnet.

Utmaning

För en stor organisation som Samhall handlar övergången till Office 365 om mer än att flytta användarnas konton och brevlådor från de fyra befintliga Exchangeservrarna. Därför sökte företaget en partner för att hjälpa till med övergången, som kunde se till att flytten skedde utan störningar. Samhall ville också få råd om bästa praxis och krävde expertis för att planera integrationen av andra tjänster som Skype for Business.

Lösning

Genom att genomföra workshops, tester och piloter kunde Proact ta fram en effektiv migrationsplan. Strategin, som våra experter utvecklade, passade perfekt med Samhalls IT-strategi – att placera arbetsbelastningar i molnet där det är möjligt. Samhall valde också vårt Service Management-erbjudande för att se till att konfigurationer och uppdateringar alltid implementerades där det var nödvändigt.

“Det är viktigt att hänga med i den tekniska utvecklingen och förstå vilka fördelar det innebär och hur man kan nyttja dessa. Vi har observerat att den nya Office 365-plattformen främst levereras av molnet genom smarta verktyg och tjänster “

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Anmälan är öppen till Proact Sync 2023

11 oktober på At Six i Stockholm eller
25 oktober på Elite Park Avenue i Göteborg