Säkerhet

Finns det en kompetenslucka i ert försvar? Stäng den med råd, lösningar och tjänster från ett erfaret team

E-postmeddelanden med skadligt innehåll är så bra gjora idag att det ofta är svårt att identifiera dem. När de väl har öppnats kan de göra mycket skada. Risken var för hög och därför ville vi utöka vår säkerhetsstrategi med en testmiljö för e-post. Vi ville ge våra användare en känsla av trygghet på jobbet.”

Geis Group

Som komplement till ert eget IT-team erbjuder vårt SOC-team (security operations centre) tillgång till vår kunniga säkerhetspersonal dygnet runt. De använder avancerad teknik och IT-information och erbjuder omfattande säkerhetstjänster som hjälper er organisation att skydda en av era viktigaste tillgångar – ert data.
Våra säkerhetstjänster är utformade för att vara problemfria och kostnadseffektiva, tack vare att ni slipper de kapitalinvesteringar som en egen SOC-funktion innebär. Eftersom vi förstår säkerhetsmarknaden med dess snabba utveckling hjälper vi er att ta fram rätt produkter och lösningar för en framtidssäker infrastruktur.
Säkerhetsverksamheten måste alltid vara påslagen, även utanför ordinarie öppettider. Det är därför vår SOC fungerar 24/7. Vi kan kontinuerligt övervaka era säkerhetsloggar och hjälpa er att förstå vad som är relevant, vad som bör prioriteras och hur ni behöver agera om en incident inträffar.

Till er tjänst, 24/7

IT-brottslingar kommer medvetet att arbeta utanför ordinarie öppettider för att försäkra sig om att undvika personer som får betalt för att arbeta med säkerhet 9-5. Det finns en begränsad tidsram för att mildra vad som händer. Ju längre tid någon har på sig i ert nätverk, desto större är risken. Det är därför det är viktigt att ha människor som kan upptäcka överträdelser så snart de inträffat. Vårt SOC-team med IT-säkerhetsexperter letar efter avvikelser dygnet runt. Vi ser till till att minimera skadan av en eventuell attack, hjälper våra kunder att förstå vilken påverkan den kan ha haft på deras verksamhet samt ger råd om hur den kan åtgärdas.

Några av fördelarna med våra säkerhetstjänster

Erfaret team

Vi har levererat säkra IT-lösningar i över 25 år och hanterat säkerhetstjänster i över ett decennium

Skydd dygnet runt

Vårt SOC-team (security operations centre) arbetar dygnet runt för att bekämpa risken för attacker

Bred kunskap

Vår kompetens sträcker sig från datacenter och moln – till lagring, backup och nätverk

Hur vi transformerar IT

Infrastruktur

Vi kan marknaden och kan hjälpa er att välja rätt produkter och leverantörer för just era behov

Support och drift

Vi kan stödja och drifta era befintliga produkter och tjänster, avlasta ert IT-team med driftsäkerhet och övervakning 24/7

IT som tjänst

Vi designar och levererar drifttjänster oavsett om datat ligger i ert eller vårt datacenter, i privata eller publika moln eller i en hybrid lösning– för maximal flexibilitet

Exempel på säkerhetstjänster

Mer att läsa