Sök
Stäng denna sökruta.
Proact trefaldig vinnare vid NetApp Awards

Proact vinnare vid NetApps partnergala

För andra året i rad vann Proact storslam och tog hem de tre tyngsta utmärkelserna på NetApps årliga Partner Award.

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter- och molntjänster, har återigen visat sin kompetens och styrka genom att vinna tre prestigefyllda priser vid NetApps årliga partnergala. Proact tog hem de viktiga priserna för Årets säljare, Årets säljstöd och Årets partner för sina framgångsrika lösningar baserade på NetApps produkter och lösningar.

Proact har ett långvarigt och nära samarbete med NetApp, och erbjuder ett brett utbud av NetApp-lösningar, från traditionell lagring till hybrida molntjänster och AI-plattformar. Proact har även en djup expertis inom NetApp-teknologier, med över 200 certifierade konsulter och ingenjörer i Europa.

– Vi är mycket stolta och glada över att få dessa utmärkelser från NetApp, som bekräftar vår position som en av NetApps främsta partners i Europa. Vi vill även rikta ett tack till våra gemensamma kunder för det förtroende de visar oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera innovativa och värdeskapande lösningar baserade på NetApp-teknologier till våra kunder, säger Magnus Lönn, vd för Proact IT Sweden AB.

– Proact är duktiga på partnerskap, sådant kräver ömsesidigt förtroende, gemensam syn och en vilja att utvecklas. De har tillsammans med NetApp visat på alla de egenskaperna i kombination med en tydlig förmåga att förstå kundens behov. Med ett tydligt driv och intresse arbetar de för att säkra kunderna får ut förväntad affärsnytta ur sina investeringar, sådant imponerar. Sammantaget ger helheten en stabil grund till samarbete och partnerskap. Vi gratulerar Proact till dessa välförtjänta utmärkelser och ser fram emot att fortsätta utveckla vårt partnerskap, säger Martin Wallin, Sverigechef, NetApp.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.