Search
Close this search box.
2023 Career company of the Year Top 10 IT

Proact utses återigen till en av Sveriges 10 bästa bolag för unga

Proact har för andra året i rad röstats fram till ett av de 10 främsta IT-arbetsgivarna för unga talanger i Sverige i en undersökning utförd av Årets Karriärföretag.

Redan i våras tilldelades Proact – som ett av 100 företag i Sverige – utmärkelsen Årets Karriärföretag 2023. Utmärkelsen tilldelas arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

Omröstningen sker i Karriärsföretagens kvalificerade nätverk Young Professionals som består av över 1000 systemvetare. Resultatet blir en 10-i-topp-lista av organisationer som erbjuder Sveriges bästa karriärmöjligheter för unga.

– Det är glädjande att vi ännu ett år har uppmärksammats för vårt sätt att utveckla vår personal och ge goda karriärmöjligheter för unga. Vi har en lång historia av att investera i talanger och erbjuda en arbetsmiljö som främjar tillväxt och innovation. Vår framgång är ett resultat av våra engagerade medarbetare och deras passion för att skapa lösningar som gör skillnad. Vi värdesätter engagemang, kompetens och en stark sammanhållning, vilket skapar en arbetskultur där unga yrkesverksamma kan blomstra och utvecklas, säger Magnus Lönn, VD på Proact IT Sweden AB.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Magnus Lönn, VD, Proact IT Sweden AB och Business Unit Director Nordic & Baltics, Proact IT Group AB, tel. +46 708 790 979, magnus.lonn@proact.se

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.