Sök
Stäng denna sökruta.
Maria Gomez, BUD Central, Proact IT Group AB

Proact utser Maria Gomez till Business Unit Director Central

Proact IT Group AB (publ) meddelar att företaget har utsett Maria Gomez till Business Unit Director Central och medlem i koncernledningen.

Affärsenheten Central omfattar Proacts verksamhet i Tjeckien och Tyskland. I sin roll kommer Maria Gomez att driva företagets expansion och ansvara för den strategiska utvecklingen av tjänster i regionen. Maria kommer även att bli medlem i koncernledningen.

Maria har 30 års erfarenhet av att framgångsrikt leda försäljningsteam inom den tyska IT-branschen, senast som Sales Director på Microsoft och tidigare på IBM, vilket visar hennes förmåga att bygga och leda inkluderande team.

”Jag känner mig hedrad och exalterad över att ta på mig ansvaret att leda Proact-teamet inom affärsenheten Central. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor, lära av dem, bidra och använda min erfarenhet för att driva vår gemensamma framgång framåt. Jag ser fram emot att stödja våra kunders digitala resa genom #ThePowerOfData och #ThePowerOfTogether,” säger Maria Gomez.

”Vi är mycket glada över att ha Maria med oss på Proact som vår Business Unit Director Central. Maria för med sig en perfekt kombination av kommersiellt ledarskap och passion för människor till vår verksamhet, och hon har omfattande erfarenhet av den tyska marknaden. Hon kommer ytterligare att stärka vår kundfokuserade kultur och driva våra tillväxtambitioner på marknaden,” säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact IT Group AB.

Maria Gomez tillträdde sin nya roll som Business Unit Director Central Central den 8 januari 2024.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.