Sök
Stäng denna sökruta.
Magnus Lönn, Business Unit Director, Nordics and Baltics, Proact IT Sweden AB

Proact toppar återigen i Radars rapport om leverantörskvalitet

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av molntjänster och datacenter, har utsetts till topp fem i Radars årliga rapport om leverantörskvalitet inom Infrastruktur och drift samt inom Konsulttjänster.

Det oberoende analysföretaget Radar har sedan 2011 presenterat sin rapport om leverantörskvalitet, där kunder bedömer leverantörernas generella förmåga i olika delar av leveransen. I årets undersökning deltog 1 100 svenska verksamheter. Rapporten bekräftar Proacts position som ledande leverantör inom två av fyra kategorier – Infrastruktur och drift samt Konsulttjänster. De leverantörer som rankas högst inom respektive kategori betraktas av Radar som ”ledande” och skiljer sig avsevärt från genomsnittet när det gäller att skapa värde och hög kundnöjdhet.

Enligt Radar-rapporten upplever kunder generellt en ökad proaktivitet hos de ledande tjänste-leverantörerna. Detta kan förklaras av leverantörernas aktiva arbete med att bekämpa hot såsom tredjepartsintrång, störningar och attacker mot outsourcing- eller molntjänstaktörer.

– Vi är otroligt glada över att få en konkret bekräftelse på det vi redan sett på marknaden. Trots en period av turbulens i vår omvärld har vi lyckats behålla våra kunders förtroende tack vare framgångsrika samarbeten både internt och med kunderna, säger Magnus Lönn, Business Unit Director Nordic & Baltics på Proact. Radars rapport är ett bevis på vår förmåga att möta kundernas utmaningar och fortsätta att erbjuda dem högkvalitativ service.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2023 visar att proaktivitet i relationen värderas allt högre under en period med ansträngda budgetar, osäker ekonomi och ökad cyberhot för köparsidan, säger Hans Werner, VD Radar.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.