Sök
Stäng denna sökruta.

Proact tilldelas flera partnerpriser från Dell Technologies

Dell Technologies valde Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter och molntjänster, som vinnare både i kategorin Customer Experience i Finland och kategorin Excellence in Data Center Sales i Sverige under Dell Technologies Partner Awards 2021. Utmärkelserna bekräftar Proacts ledande position på den central- och nordeuropeiska marknaden för hantering av data och kundservice.

 

Priserna delades ut under Dell Technologies Partner Awards 2021 för Central- och Northern Europe och uppmärksammar de mest högpresterande partnerna i en mängd olika kategorier. Varje kategori innehöll tre nominerade per land från vilka en vinnare valdes. Utmärkelsen för Customer Experience uppmärksammar Proacts utmärkta kundservice till organisationernas gemensamma kunder. Utmärkelsen Excellence in Data Centre Sales bekräftar de omfattande resultaten av Proacts försäljning av lagringslösningar för datacenter från Dell Technologies.

 

Under ett framgångsrikt tjugo år långt partnerskap med Dell Technologies har Proact vuxit till att bli en partner på Titanium-nivå – den högsta möjliga partnerskapsnivån. Dell Technologies har uppmärksammat Proact med flera utmärkelser under åren, senast 2020 då man tilldelades priset Channel Services Delivery Excellence 2020.

 

”Det är ingen överraskning att Proact är en återkommande vinnare av våra partnerpriser”, säger Jakob Ödman, Senior Channel Country Manager på Dell Technologies. ”Deras framgång med att implementera vår teknik och stödja våra gemensamma kunder vittnar om ett varaktigt partnerskap, och vi är tacksamma över att ha Proact som en framstående bidragsgivare till vår central- och nordeuropeiska verksamhet.”

 

”Vi är verkligen glada över att se att vårt hårda arbete och engagemang för att driva värde genom våra kunders data med hjälp av Dell Technologies lösningar bär frukt”, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact. ”Vårt samarbete med Dell har redan från början varit lyckosamt, både vad gäller teknik och personligt engagemang. Vi har mycket att se fram emot i vårt fortsatta samarbete med att ge bästa möjliga lösningar till våra gemensamma kunder.”

För mer information var god kontakta: 

Proact:
Danny Duggal, VP Commercial & Communications, Proact IT Group AB, tel. +46 733 56 68 43, danny.duggal@proact.eu
Per Sedihn, CTO and VP, Portfolio & Technology, Proact IT Group AB, tel. +46 8 41 06 66 52, per.sedihn@proact.eu

 

Dell Technologies
Jakob Ödman, Sr Channel Manager Sweden, tel. +46 732 56 65 75, jakob.odman@dell.com

Ladda ner pressreleasen

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.