Sök
Stäng denna sökruta.

Gör dig redo för Proact Sync 2023

Årets Proact Sync äger rum den 11 oktober på At Six i Stockholm och den 25 oktober på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg

Vad kan du förvänta dig av Proact Sync 2023?

Proact Sync är vårt stora årliga evenemang där vi samlar kunder, Proact-anställda och samarbetspartners för en eftermiddag och kväll fylld med lärande, inspiration, underhållning, mingel och förfriskningar. 

Dörrarna öppnas kl. 13:00 och stängs inte förrän sent på kvällen. Under eftermiddagen kommer vi att fokusera på trendspaningar och aktuella ämnen såsom dataskydd, AI/ML/DL, infrastruktur samt hållbarhet. Vi utforskar frågor som rör miljömässigt hållbara metoder inom IT-branschen och hur vi kan skydda vår mest värdefulla data. Dessutom tar vi oss an perspektivet från de kriminella aktörer som hotar våra affärsverksamheter. Alla dessa frågor och mycket mer kommer att behandlas under våra keynotes.

Vi kommer även att ha breakout sessions med kundcase och demonstrationer där vi fördjupar oss inom områden som ransomware, backup, cloud native och hybrida molnlösningar. Vid 17:30-tiden övergår vi till festligheter. Vi börjar med fördrink, mingel, tävlingar. Följt av underhållning, sammanfattning av dagen, mat och dryck, 

En detaljerad agenda kommer att skickas ut när evenemangen närmar sig.

Var kan jag delta på Proact Sync?

Årets första tillfälle för Proact Sync hölls den 11 oktober på At Six i Stockholm.

Det andra tillfället hålls i Göteborg den 25 oktober på Elite Park Avenue Hotel. Läs mer och anmäl dig till eventet i Göteborg här.

Agenda Göteborg 25 oktober

13:00 Mässområdet | Dörrarna öppnas – mingel i mässan

Mingla med Proact, utställare och andra deltagare

Välkomna till Proact Sync med dagens värdar Anna Ekerling och Johan Bergqvist 

Magnus Lönn, Business Unit Director, Nordics and Baltics, Proact IT Sweden AB

Trendspaning och framåtblickande

Hur påverkas vi i Sverige av oron i omvärlden? Hur ser man till att man kan känna sig säker även framåt? Hur kan man se till att skapa innovativa lösningar som gasar en igenom en lågkonjunktur? Och hur kan man stilla sitt dåliga samvete genom att satsa på hållbara lösningar med minimalt avtryck på miljön?

Magnus Lönn, VD Proact Sweden

Keynote – Moraliska huvudbryderier om dataskydd!

Ta del av vår tankeväckande keynote där vi diskuterar den tekniska komplexiteten och den moraliska dimensionen av dataskydd. Tillsammans kan vi hantera människors data – men vad innebär det egentligen att skydda sin egen och sitt företags integritet, och vilka konsekvenser har det på hur vi samverkar och utvecklas i den digitala eran

Niklas Jakobsson, Sverige VD, Dell Technologies

Våra populära speed meetings är tillbaka! Deltagare leds genom mässan för att på ett organiserat sätt få möta alla våra utställare

Tomten finns och han jobbar på NetApp

Våra kunder vet att NetApp erbjuder en säker dataplattform med inbyggt dataskydd och återställning av enorma mängder data på sekunder. Nu sänker vi tröskeln in i NetApp-familjen med nya prispressade lösningar och dessutom ger vi både nya och gamla kunder en tidig julklapp med ONTAP One som bland annat inkluderar tiering till objekt, immutable snapshots och autonomous ransomware protection. NetApp och Proact presenterar ett kundcase där vi berättar om en resa en kund har gjort med NetApp-teknologi. Här får vi se flera exempel på hur NetApps funktioner lever upp till verksamhetens krav. Se hur Proact och NetApp tillsammans levererar dataskydd i form av tjänster för data lagrat offsite och skyddat mot ransomware.

Göran Krebs, Account Technology Specialist, NetApp

Commvault och Proact säkerställer att ett stort globalt företag har en framtidssäkrad och skalbar backup-lösning med hög säkerhet och prestanda.

Bli inspirerad av hur Commvault och Proact hjälpte ett globalt företag att gå till en modern och framtidssäker backup-plattform, där fokus på rätt prestanda, hög kostnadseffektivitet och hög tillgänglighet var de primära kraven. Se också hur Commvaults säkerhetsfunktioner möter upp dagens förändrade hotbild mot företags data.

Magnus Sletteng, Principal Systems Engineer, Commvault

Accelerera er verksamhet med NVIDIA – motorn i AI-revolutionen

NVIDIA är en pionjär inom Accelerated Computing och fokuserar på utmaningar som ingen annan kan lösa. Det blir möjligt genom en komplett plattform av världens mest avancerade chip tillsammans med unik mjukvara. De snabba framstegen inom generativ AI har nu skapat ett iPhone-ögonblick för AI. Se exempel från verkligheten på hur vårt arbete gör det möjligt att nå morgondagens mål redan idag.

Anders Ölme, Partner Business Manager, Nvidia

A Future Ready, Sustainable and Secure Data Infrastructure

As companies continue to modernise their on-premises environments and move further toward being Hybrid Multi Cloud, IT history is repeating itself, with costs and complexity increasing dramatically. Add to this the growing need to meet sustainability targets, strengthen cyber resilience and the need to prepare for the Fourth Wave of AI then something has to change. In this session we’ll discuss how you can evolve your approach to simplify and secure what you currently have and be better prepared for what comes next.

Chris Greenwood, Vice President, NetApp

Cybercrime – Navigera det evigt förändrande hotlandskapet.

Ge dig ut på en spännande utforskning av den gåtfulla världen av cyberbrottslighet, artificiell intelligens och det ständigt föränderliga hotlandskapet. I denna fängslande presentation kommer vi att reda ut mysterierna i den digitala underjorden och kasta ljus över skärningspunkten mellan banbrytande AI-teknik och de dynamiska utmaningar som cybermotståndare utgör. Följ med oss ​​när vi navigerar genom skuggorna och kommer fram bättre rustade för att skydda era digitala tillgångar.

Petter Glenstrup, Sales Engineer Director - Nordics, Arctic Wolf

Proact och Dell berättar om gemensam kund: Norconsult

Norconsult är ett av Sveriges större konsultbolag inom bland annat arkitektur för samhällskritisk infrastruktur. Kom och lyssna på hur Norconsult löste sina utmaningar med växande mängder ostrukturerat data med hjälp av Dells skalbara plattform PowerScale.

Jim Olah, Territory Manager, Dell Technologies

Få full kontroll över säkerhetsresan & er NIS2 compliance med Arctic Wolf

Företag investerar allt mer i olika säkerhetsprodukter för att skydda sig mot cyberattacker. Över 130 miljarder dollar spenderas årligen på säkerhet. Och ändå ser vi en drastisk ökning av cyberattacker. Det här är ett operativt problem som måste lösas, och det är vad Arctic Wolf levererar. Lyssna på vårt unika förhållningssätt till cybersäkerhet och varför Arctic Wolf har vuxit fram som ledande inom branschen där våra kunder kan nå längst fram i säkerhetsarbetet utan stora investeringar i produkt eller personal. From Zero to SOC in 30 days!

Peder Berglund, Senior Sales Engineer at Arctic Wolf

Tänk efter före; Cyber Recovery på riktigt

Att ha en backup är inte samma sak som att kunna återställa sitt data efter ett cyberangrepp. Få en uppdatering om vad som krävs för att hålla ditt data säkert om det värsta händer. Vi kommer också få höra från Nibe, en kund som har tagit hjälp av Rubrik och Proact för att säkra sitt data.

Marcus Nilsson, Sales Engineer, Rubrik

Proact Sync – ett event för hela IT-avdelningen

Vi förväntar oss deltagare från både medelstora och stora organisationer. Vi strävar efter att skapa ett evenemang som lockar deltagare som dagligen arbetar med IT-infrastruktur eller är involverade i beslutsfattande inom IT-området.

Proact förbehåller sig rätten att avboka anmälningar från personer som inte tillhör målgruppen. Ett begränsat antal studentbiljetter är tillgängliga. Har du några frågor? Tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till jennie.eriksson@proact.se.

Våra sponsorer

Proact Sync 2023 Event LP image 3

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.