Sök
Stäng denna sökruta.

Proacts dotterbolag Conoa har utsetts till Mirantis Partner of the Year

Conoas ställning som en ledande specialist inom Cloud Native, Kubernetes och container-teknik har återigen bekräftats när företaget tilldelades utmärkelsen Partner of the Year av  Mirantis för sin framstående position när det gäller att tillhandahålla pålitliga, skalbara och säkra plattformar för modern applikationsutveckling till sina kunder.

Utmärkelsen är ett resultat av ett framgångsrikt samarbete mellan Conoa och Mirantis. Ett samarbete som gör det enkelt att dra fördel av kraften i containrar och Kubernetes överallt. Genom ett långsiktigt engagemang har Conoa uppnått högsta partnerstatus, med certifierade medarbetare som stödjer kunder i hela Norden, inklusive några av de ledande bankerna och telekombolagen i Sverige som nu drar nytta av lägre omkostnader, ökad portabilitet och förbättrad applikationsutveckling.

– Det är med stor glädje jag tilldelar Conoa utmärkelsen Mirantis Partner of the Year, säger Erik Branten, Senior Account Director på Mirantis. Det är ett erkännande av det arbete som våra team gör tillsammans, och för deras engagemang för vår och våra kunders gemensamma framgång. Utmärkelsen Mirantis Partner of the Year tilldelas den bäst presterande partnern i alla regioner, baserat på flera kriterier, inklusive produktexpertis, försäljning och leverans av kundlösningar. Conoa uppmärksammas för sitt stora engagemang, vi har ett äkta partnerskap där vi gemensamt bearbetar marknaden och vinner aktade kunder och varumärken.

Conoa hjälper företag att modernisera IT-infrastruktur med fokus på cloud native, container och Kubernetes. Conoa erbjuder sina kunder företagsanpassade lösningar i kombination med tjänster, utbildning och expertis från certifierade teknikkonsulter. Kunderbjudandet omfattar flera Mirantis-produkter, inklusive Mirantis Kubernetes Engine, Lens och K0s.

Conoa innehar både den prestigefyllda statusen Kubernetes Certified Service Provider och Kubernetes Training Partners hos den ideella organisationen Cloud Native Computing Foundation (CNCF), där både Conoa och Mirantis är medlemmar.

– Vi är naturligtvis glada över att vårt hårda arbete och engagemang för våra kunder uppmärksammas av Mirantis, säger Kenneth Albinsson, CTO på Conoa. Vi gillar att fira våra framgångar, och det är extra glädjande att göra detta tillsammans med Mirantis. Jag är säker på att vårt partnerskap med Mirantis kommer att fördjupas än mer och fortsätta att vara värdeskapande för våra kunder.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.