Search
Close this search box.

Proact Hybrid Cloud (PHC)

Fokusera på det ni är bäst på och låt oss hantera er IT-infrastruktur.

Skapa affärsvärde genom IT

Uppfyll efterlevnadsreglerna

Lokala PHC-datacenter finns tillgängliga i flera europeiska länder, vilket säkerställer att ni kan följa datasuveränitet och krav på geografisk placering.

Förbättra kostnadskontrollen

Betala bara för det du konsumerar: PHC debiteras enligt resursförbrukning, direkt kopplat till hur mycket volym och resurser er datalagring kräver.

Möjliggör hybrid cloud

PHC stöder hybridmolnstrategier genom att tillhandahålla möjligheten att hantera och kontrollera flera privata och publika moln samt ansluta till lokala datacenter.

Avlasta IT-resurserna

Låt Proacts erfarna tekniker hantera infrastrukturen medan ditt team fokuserar på mer strategiska projekt som för verksamheten framåt.

Maximera den fulla potentialen hos hybridmoln

Proact Hybrid Cloud (PHC) möjliggör enkel anslutning till publika moln såväl som er lokala infrastruktur. Genom att välja det mest lämpliga molnet för var och en av era arbetsbelastningar möjliggörs hybridmoln och ni kan nyttja prestandan där ni behöver den mest.

Plattformen bygger på teknik från världsledande leverantörer som du känner till och litar på, såsom VMware.

PHC har utvecklats med säkerhet i åtanke: Ert data kommer endast att lagras i Tier 3 och ISO 27001-certifierade datacenter. Ni kan också lita på de brandväggar, tvåfaktorsautentisering och säkerhetskorrigeringar som vi har integrerat i plattformen.

Människorna bakom lösningen

På Proact är vår största prioritet att göra det möjligt för dig att driva värde genom IT.

För att uppfylla detta uppdrag har vi samarbetat med branschexperter (våra proaktivister), teknikleverantörer och kunder i hela Europa för att skapa en plattform som erbjuder förstklassiga säkerhetsåtgärder och kundcentrerade funktioner.

Resultatet? Ett helt skalbart erbjudande av molninfrastruktur som gör det möjligt att enkelt och snabbt tillhandahålla applikationer, tjänster, arbetsbelastning och virtuella datorer – PHC.

Är du redo att skapa affärsvärde med PHC?

Kraftfull och lätt att använda

FAQs

I PHC ingår vår inbyggda backuptjänst ”PHC Backup”. Detta ger en portal som ni kan använda för att säkerhetskopiera och spara era VM:ar på säker lagring ”off-site”.

Om ni vill ha en fullständigt managerad backuplösning, ta en titt på våra alternativ för backup som tjänst.

Ja. PHC tillhandahåller en gemensam plattform över ert datacenter till flera moln. Resultatet är att ni kan skriva, distribuera och hantera applikationer i flera moln på exakt samma sätt som ni gör idag. Inga ändringar krävs för att köra era befintliga applikationer i molnet och det finns inga nya verktyg eller processer att lära sig.

Du kan se PHC som ett extra datacenter, precis som om ni byggt det själva. PHC tillhandahåller nätverksanslutning med antingen router L3-nätverk eller stretch L2-nätverk. PHC kan också användas som ett sekundärt datacenter för lastbalansering mellan lokala och PHC-arbetsbelastningar.

PHC är byggt på infrastruktur designad för hög tillgänglighet. Dessa tekniker möjliggör migrering av rbetsbelastningar och/eller automatiskt omstart av virtuella maskiner i händelse av underhåll eller oväntade problem, samt upprätthåller en konsekvent hög prestanda.

Proact Hybrid Cloud marketing brochure front cover

Våra IT-experter var konstant överbelastade med arbeite. Idag kan de däremot ta hand om värdeskapande uppgifter och är glada över att slippa hantera dagliga infrastrukturfrågor."

Ta kontakt med

en av våra experter
Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.