Proact Hybrid Cloud (PHC)

Hur ett moln ska vara

Vår vision

Hos Proact är vår största prioritet att du som kund ska kunna driva innovation för din organisation genom IT. Hur gör vi detta? Genom att nyttja kraften som ni har i form av ert data. Därför har vi utvecklat ett moln som förenklar er miljö så att ni kan spendera mindre tid på att underhålla din IT-infrastruktur – och fokusera mer på vad ni gör bäst.

Den optimala molnupplevelsen

Hur kom det sig att vi började skapa ett eget moln?  Med mer än 20 års erfarenhet av data, hantering och säkerhet kände vi att vi förstod vad kunderna efterfrågade. Resultatet? Ett fullt skalbart IaaS-erbjudande som gör det möjligt att enkelt och snabbt hantera applikationer, tjänster, förändrade arbetsbelastningar och virtuella enheter.

PHC:s tekniska fördelar

Vi har byggt PHC på teknologi från världsledande partners såsom VMware (Cloud Director) som ni känner och kan lita på.

När det gäller säkerhet lagras ert data endast i Tier 3 datacenter som är ISO 27001-certifierade. Ni kan också lita på de brandväggar, tvåfaktor-autentisering och säkerhetsuppdateringar som vi har integrerat i plattformen.

PHC möjliggör enkel anslutning till publika moln såväl som er lokala infrastruktur. Genom att välja det mest lämpliga molnet för var och en av era arbetsbelastningar kan ni nyttja fördelarna med multicloud och prestanda där ni behöver det mest.

Lätt att använda

För att visa hur enkelt det är att använda PHC har vi skapat en serie demo-videor med Christian MohnChief Technologist på Proact. Kolla in dem för att lära dig mer om inloggningsprocessen, hur man skapar och hanterar virtuella maskiner, ansluter till det publika molnet och mer.

Varför Proact?

Vi tror att det finns många orsaker till att kunder väljer Proact för att hjälpa dem att påskynda sin resa till molnet. På grund av vår långa erfarenhet och expertis för att skapa premiumlösningar är vi en känd och pålitlig partner av många.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.