Välkommen till Proact Bleasure – Stockholm

Proacts “Bleasure” är en mötesplats för dig i IT-branschen där vi förenar nytta med nöje. Vi inleder med ett seminariepass kring ett aktuellt ämne och avslutar med ett avslappnat mingel i trevlig miljö.

Den 31 augusti får vi besök av NetApp och Commvault som berättar deras senaste teknik inom dataskydd.

Efter seminariet går vi vidare till Hotell Anglais för lite mingel. 

På agendan:

16:00 – Regristrering och kaffe

16:15 – NetApp teknisk update – John Henriksson

 • Upplev kraften i ONTAP One och låt dina data vara i säkra händer. Med vår senaste lansering får alla kunder nu Ransomware & Backupmöjligheter gratis, vilket ger dig en extra nivå av skydd för din värdefulla data. 
 • Proact Partnership: Tillsammans med Proact erbjuder vi en oslagbar kombination av teknik och kompetens. Aktivera de kostnadsfria Ransomware & Backup-möjligheterna tillsammans med Proact och få en skräddarsydd lösning som passar just ditt företags behov. 
 • Secure by Default: Vi tar säkerhet på allvar. Våra nya system är “secure by default”, vilket innebär att alla säkerhetsfunktioner alltid ingår. Med ett inbyggt ransomware-skydd och andra avancerade säkerhetsfunktioner kan du vara trygg med att din data är skyddade mot dagens hot. 
 • Utforska våra nya system: Ta del av en exklusiv genomgång av våra senaste system och upptäck den senaste tekniken inom datalagring och säkerhet. Lär dig mer om vilka specifika system som erbjuds och hur de kan förbättra effektiviteten och skyddet för ditt företag.

 

17:00 – Commvault teknisk update – Magnus Sletteng

Intellisnap Updates – Få mer ut av din investering 

 • SnappMirror To Cloud: Upptäck de senaste funktionerna och uppdateringarna inom SnappMirror To Cloud-funktionaliteten i Intellisnap och hur du säkerhetskopierar och återställer data till och från molntjänster effektivt och säkert.
 • Azure Netapp Files: Utforska de senaste integrationerna och förbättringarna av Azure Netapp Files i Intellisnap och hur du kan optimera datahanteringen och utnyttja prestandan.
 • FSxN Support: Lär dig om den nya funktionen för FSxN-support i Intellisnap och hur den kan förbättra din filservermiljö och hur du kan säkerhetskopiera och återställa dina FSxN-filsystem med enkelhet och effektivitet.

Proaktiv Säkerhets hantering med Commvault

 • File Analysis: Upptäck fördelarna med filanalysfunktionen i Commvault för att identifiera och hantera känsliga data och onödiga dupliceringar och hur du kan optimera ditt lagringsutrymme och säkerställa efterlevnad av dataskyddslagar.

   

 • Threat Analysis: Utforska hur Threat Analysis-funktionen kan hjälpa dig att upptäcka och reagera på potentiella hot och attacker mot din datamiljö samt lär dig att identifiera och hantera sårbarheter innan de blir allvarliga säkerhetsproblem.

   

 • Threat Wise: Ta reda på hur Threat Wise-funktionen i Commvault kan ge dig insikt och intelligens för att förbättra din förmåga att förebygga, upptäcka och åtgärda hot och säkerhetsincidenter samt lär dig hur du kan få en helhetsbild av din säkerhetsstatus och vidta proaktiva åtgärder för att skydda din data. 
 • SIEM Integration: Upptäck fördelarna med SIEM-integrationen i Commvault och hur den kan hjälpa dig att samla in och analysera säkerhetsloggar från olika källor. Lär dig hur du kan förbättra din säkerhetsövervakning och incidenthantering genom att integrera Commvault med ditt befintliga SIEM-system.

Tid och plats:

Torsdagen den 31 augusti

16:00 – Seminariet hålls på NetApps kontor, Malmskillnadsgatan 36

18:00 – Mingel på Hotell Anglais, Humlegårdsgatan 23

Varmt välkommen!

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Anmälan är öppen till Proact Sync 2023

11 oktober på At Six i Stockholm eller
25 oktober på Elite Park Avenue i Göteborg