Sök
Stäng denna sökruta.
Noora Jayasekara Incoming CFO Proact IT Group AB

Proact utser Noora Jayasekara till ny CFO

Proact IT Group AB (publ) meddelar idag att bolaget har utsett Noora Jayasekara till ny CFO och medlem i koncernledningen med tillträde under andra kvartalet 2024.

Noora kommer närmast från rollen som CFO på Ovzon AB som erbjuder satellitkommunikationstjänster och dessförinnan som CFO för omsorgsföretaget Humana AB. Hon besitter gedigna finanskunskaper liksom erfarenhet av tjänstförsäljning och konsultverksamhet och har en masterexamen i ekonomi med inriktning mot finansiering vid Södertörns högskola. Noora sitter i styrelsen för Doro Group, mest kända för sina senioranpassade telefoner samt för MediCheck AB som erbjuder specialistvård online.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Noora till Proacts koncernledning. Hennes breda kunskaper och långa erfarenhet som affärsnära och strategisk finanschef på flera börsbolag, i branscher som hör till Proacts främsta kundsegment, kommer att vara mycket värdefulla för vår fortsatta tillväxtresa, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef på Proact.

– Det ska bli spännande att få vara med om att utveckla Proact framåt inom deras kärnområde, att hjälpa företag på deras digitaliseringsresa mot hållbara hybrida molnlösningar. Jag ser fram emot att börja på ett så fint företag som Proact. Tillsammans med ledningen och resten av bolaget vill jag bidra till att driva lönsam tillväxt och skapa värde för Proacts kunder, säger Noora Jayasekara.

Som tidigare meddelats kommer Åsa Regen Jansson att inneha rollen som interim CFO till dess att Noora tillträder.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.