Sök
Stäng denna sökruta.

Proact får status som Rubrik Authorized Support Partner

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av molntjänster och datacenter, har under flera år etablerat ett starkt partnerskap med Rubrik, en av marknadens främsta företag inom Zero Trust Data Security™. Proacts enastående kompetens i att leverera utmärkt support kring Rubriks produkter och tjänster har nu lett till att företaget har erhållit status som Rubrik Authorized Support Partner i Sverige.

För att bli en Rubrik Authorized Support Partner (RASP) måste Proact upprätthålla samma certifieringar och genomgå samma rigorösa utbildningar som Rubriks egna supportingenjörer. Som RASP kommer Proact att vara den första kontaktpunkten för gemensamma kunder och kan erbjuda omfattande support på plats vid behov.

Att få RASP-status möjliggör för Proact att differentiera sig ytterligare och samtidigt fördjupa samarbetet med Rubrik. Som ett resultat kommer Proacts kunder att få nya fördelar, som ökad valmöjlighet kring support och tjänster samt möjlighet att få support på svenska. Dessutom kommer RASP-ackrediteringen att bredda Proacts portfölj av teknologier för vilken tjänsteleverantören kan tillhandahålla egen support. Detta gör det möjligt för Proact att fungera som en helhetslösning för support från flera IT-leverantörer och erbjuda kunderna en enda kontaktpunkt för snabb problemlösning.

– Att få RASP-certifieringen är ett naturligt steg framåt för vårt partnerskap med Rubrik, tack vare vår expertis inom dataskydd, säger Magnus Lönn, Business Unit Director för Norden och Baltikum. Proact Finland var den första partnern som fick certifieringen i Proacts nordiska region, och vi är glada att nu även Sverige har uppnått RASP-status. Våra arkitekter och konsulter i regionen har lång erfarenhet inom detta område. Med Proact Premium Support-tjänster tillför vi ännu mer värde till den starka efterfrågan som vi ser på marknaden genom att kunna erbjuda support för ett brett spektrum av teknikleverantörer.

– Vi har ett mycket uppskattat partnerskap med Proact, vilket redan har visat sig vara mycket framgångsrikt, säger Daniel Gustavsson, Channel Manager på Rubrik. Deras supporttjänster gör det möjligt för oss att erbjuda ett optimalt datasäkerhetserbjudande för våra gemensamma kunder.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.