Sök
Stäng denna sökruta.
Proact Microsoft Solutions Partner

Proact erhåller partnerspecialisering för Microsoft Azure VMware Solutions

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter och molntjänster, har erhållit specialiseringen Microsoft Azure VMware Solution, som ett bevis på sin expertis inom utrullning, migrering och drift av VMwares virtuella lösningar på Azures molninfrastruktur.

Specialiseringen är ett kvitto på Proacts gedigna kompetens inom både VMware och Azure. Proact har dokumenterad erfarenhet av strategier och metoder för att migrera kunders lokala VMware-laster så att de kan köras hybridbaserat och native i Azure.

Azure VMware Solution är en komplett VMware-stack som består av beräkning, nätverk, lagring och rörliga arbetsbelastningar. Den körs ovanpå Azures dedikerade infrastruktur med så kallad ”Bare Metal”, vilket ger skalfördelar och geografisk spridning tillsammans med de inbyggda funktionerna i Azure. Azure VMware Solutions kan användas som en lösning för att snabbt och kostnadseffektivt migrera till molnet, men också som ett elastiskt utrymme för tillfällig toppbelastning och som en katastrofåterställningslösning.

– Företag över hela Europa vill transformera och styra sina traditionella affärsprocesser till en modern hybrid molnplattform. Vår dokumenterade erfarenhet av att migrera och hantera lokala VMware-lösningar till Azure innebär att våra kunder kommer att dra nytta av vår långa erfarenhet av rådgivning, support och driftstjänster. Vi tillhör en elit av europeiska affärspartners som uppnått den här specialiseringen. Tillsammans med våra tre tidigare specialiseringar* bekräftar det vår höga kunskapsnivå och erfarenhet av Azure, säger Per Sedihn, CTO & VP Portfolio & Technology på Proact.

*Länk till lista över Proacts Microsoft Advanced Specializations

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.