Sök
Stäng denna sökruta.

Nätverks- lösningar

Förbättra produktiviteten och driv tillväxt genom att tillhandahålla högpresterande nätverk som kopplar samman er personal, kunder, data och enheter.

Säkerställ oavbruten uppkoppling

Förbli flexibel

Bygg ett nätverk som kan hänga med i förändringar av trafik eller enheter.

Upprätthåll anslutningen över distributionsmodeller

Få tillgång till data och tjänster oavsett var dessa finns.

Skydda er organisation och era kunder

Skydda ert nätverk från ett ökande antal cyberhot.

Utnyttja molnbaserad nätverkshantering

Ta er anslutning till nästa nivå med våra mjukvarudefinierade nätverkslösningar.

Håll alla i verksamheten uppkopplade

Nätverket är ryggraden i er IT-miljö och avgörande för att uppnå optimal prestanda, säkerhet och tillförlitlighet i er IT-miljö. Det är också en förutsättning för att er personal ska vara produktiv och för att era kunder ska kunna nå era tjänster.

Era affärsmål utvecklas över tid och för att uppfylla dessa mål krävs ofta en digital transformation inom organisationen. Oavsett om ert data lagras i ert eget datacenter, i ett av våra datacenter, i det publika molnet eller i en kombination av dessa, så ser vi till att nätverket förblir säkert och tillförlitligt anslutet.

Gör ert nätverk det möjligt för er organisation att blomstra?

Förbättra nätverksåtkomsten för hela organisationen med vårt nätverkspaket SD-Connect, som ger färre avbrott och en förbättrad anslutning, oavsett var era anställda befinner sig.

SD-Connect är en paketerad lösning som består av mjukvarudefinierade WiFi-, WAN- och LAN-lösningar, samt en brandvägg av nästa generation. Genom att använda AI för att upptäcka avvikelser kan SD-Connect ge er värdefulla insikter för att minska antalet felmeddelanden, förenkla felsökning och förkorta tiden som krävs för att reparera anslutningsproblem.

Varför Proact?

Våra nätverksspecialister förstår att varje organisation har olika nätverksbehov. Därför tar de sig tid att granska dina krav på både teknisk och affärsmässig nivå. Efter det kan våra experter designa en lösning eller tjänst som inte bara möter dina verksamhets- och tekniska krav idag utan också ger din organisation flexibiliteten att växa och förändras med din marknad, och ger dig verkligt affärsvärde.

Våra nätverkstjänster

Anslut er personal. Anslut era kontor. Anslut alla.

Få tillgång till nätverksteknik i världsklass med vårt ekosystem av leverantörer

Oavsett vilka nätverkspreferenser ni har, kan ni alltid räkna med skräddarsydda råd och lösningar som passar just era organisationsbehov tack vare vårt stora nätverk av partnerskap med ledande leverantörer.

Juniper-Networks-logo-partner

Få tillgång till experter från Europas ledande specialister

Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till specialistkompetens från hela Europa inom några minuter, oavsett var ni befinner dig.

Vare sig ni behöver specialister inom säkerhet, publika moln, nätverk, databaser eller annan specifik teknik så finns det alltid en expert i närheten som kan hjälpa er organisation att nå sina mål.

Få frid i sinnet med Proact-support och Service Management

Vår tjänst Service Management gör det möjligt för er organisation att införa ny teknik utan att behöva investera i ny kompetens. Istället för att hantera infrastruktur kan er IT-avdelning fokusera på att tillföra värde till er organisation. Vårt erbjudande inkluderar:

Network brochure front cover mock up

Tack vare Proact har problemen med prestanda […] äntligen löst sig för oss. Oförklarliga IT-fel är nu ett minne blott.”

Ta kontakt med
en av våra experter
Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.