Sök
Stäng denna sökruta.

Moder­nisera ert data­center

Uppgradera er infrastruktur så att den passar era affärsmål.

Generera affärssvärde genom att modernisera ert datacenter

Även om molntjänster erbjuder många fördelar är de inte alltid det optimala alternativet för alla arbetslaster eller applikationer.

Genom att modernisera ert datacenter kan ni uppnå betydande kostnadsbesparingar på lång sikt genom förbättrad effektivitet, optimerad energiförbrukning och minskade driftavbrott. Dessutom kan automatisering av er on-prem infrastruktur minska manuell hantering och underhåll av ert team samtidigt som det genererar mer konsekventa resultat genom att minska risken för mänskliga fel.

Att modernisera ert datacenter är ofta det bästa alternativet vid flera olika scenarier, till exempel när er organisation:

Framtidssäkra er infrastruktur

Förbättra säkerhet

Använd vår expertis för att säkerställa att ert datacenter är redo för moderna säkerhetshot.

Avlasta ert IT-team

Låt ditt team fokusera på affärskritiska projekt medan vi implementerar automatisering för att utföra rutinmässiga uppgifter för infrastrukturen.

Skapa flexibilitet

Bygg portar till externa tjänster och molnet, och flytta arbetslast fram och tillbaka från ert datacenter.

Maximera ROI

Lita på oss för att kombinera lösningar som ger bästa värde över tid för er infrastruktur på plats.

Kom igång att modernisera ert datacenter

Om ni överväger att modernisera ert datacenter är första steget att genomföra en hälsocheck av er befintliga miljö. Här kommer vi att hjälpa dig att bedöma status på er nuvarande infrastruktur och identifiera områden för förbättring. Beroende på era prioriteringar kan vi också hjälpa er med följande:

Konsolidering

Konsolidering

Konsolidering av servrar och lagring för att minska kraven på hårdvara, sänka kostnader och förbättra resursanvändningen.

Software-defined networking

Software-defined networking

Software-defined networking (SDN) abstraherar styrning av nätverket från den underliggande hårdvaran, vilket gör det lättare att hantera och konfigurera nätverket.

Virtualisering

Virtualisering

Virtualisering av servrar och lagring kan minska den fysiska storleken på datacentret, öka flexibiliteten och minska kostnaderna.

Molnmigrering

Molnmigrering

Att migrera viss workloads till molnet kan förbättra skalbarhet, flexibilitet och tillgänglighet. En hybrid molnstrategi kan erbjuda det bästa av två världar.

Automatisering

Automatisering

Att automatisera rutinuppgifter som provisionering, övervakning och patchning förbättrar effektiviteten och minskar risken för mänskliga fel.

Hyberkonvergerad infrastruktur

Hyberkonvergerad infrastruktur

Hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) kombinerar compute, lagring och nätverk på en enda plattform, vilket förenklar hanteringen och minskar kostnaderna.

Modulär design

Modulär design

Att införa en modulär infrastrukturdesign minskar komplexiteten, förbättrar skalbarheten och gör det enklare att hantera tillväxt.

Energieffektivisering

Energieffektivisering

Optimering av kraft och kyla i datacenter bidrar minskade energikostnaderna, förbättrad hållbarhet och minskt koldioxidavtryck.

Data centre infrastructure management (DCIM)

Data centre infrastructure management (DCIM)

Genom att använda DCIM-programvara förbättras visibiliteten och kontrollen över tillgångarna i datacentret, vilket ökar effektiviteten och minskar kostnaderna.

Aktivera ert hybrid cloud

Ett modernt datacenter är en förutsättning för att hantera molnbaserade applikationer och tjänster på ett framgångsrikt sätt. Det är också nödvändigt för att skapa en flexibel och skalbar miljö.

Genom att basera ert hybridmoln på ett modernt datacenter kan ni dra nytta av många fördelar, såsom:

Dessutom förbättrar utnyttjandet av virtualisering och automatisering i ert lokala datacenter även effektiviteten och robustheten i er hybrida molnsinfrastrukturen.

Ta ert data center till nästa nivå

Exempel på use case

Datacenter modernisering

Om ni kör äldre infrastruktur som närmar sig slutet av sin livscykel kan modernisering av ert datacenter bidra till att förbättra prestandan, skalbarheten och tillförlitligheten samtidigt som det minskar de operativa kostnaderna.

Genom att modernisera ert datacenter kan ni stödja nya digitala initiativ såsom big data-analys, artificiell intelligens och Internet of Things (IoT). Dessa initiativ kan i sin tur hjälpa er att få värdefull insikt om affären och därmed förenkla beslutsfattandet.

Genom att förbättra era säkerhetsfunktioner, skydda ert data och fysiska tillgångar, implementera revisions- och rapporteringsverktyg samt automatisera efterlevnad kan ni undvika böter för att ni inte följa regler och standarder.

Modernisering av ert datacenter kan hjälpa er att säkerställa affärskontinuitet genom att tillhandahålla avancerade lösningar för katastrofåterställning och backup, vilket minskar risken för driftstopp och dataförlust.

Genom att implementera virtualisering, automatisering och andra energieffektiva teknologier i samband med moderniseringen av ert datacenter kan ni minska er energiförbrukning och miljöpåverkan.

Om er nuvarande infrastruktur har svårt att hålla jämna steg med kraven från er verksamhet så kan en uppgradering till modern teknologi hjälpa till att förbättra prestandan och tillförlitligheten.

Att uppgradera er infrastruktur kan hjälpa till att effektivisera hanteringen och minska komplexiteten i er datacentermiljö

I takt med att distansarbete blir allt vanligare kan modernisering av er infrastruktur hjälpa till att säkerställa att anställda har säker åtkomst till viktiga affärsapplikationer och data var de än befinner sig.

I takt med moderniseringen av ert data center kan ni dra nytta av nya teknologier för att minska kostnader, såsom energieffektiv hårdvara och automatiseringsverktyg.

Genom att möjliggöra snabbare och mer tillförlitlig åtkomst till tjänster och applikationer, kan modernisering av er infrastruktur också bidra till förbättring av kundupplevelsen.

Vi har fått effektivare system som inte kräver så mycket av tid av vår personal. Med separata enheter blir det mer jobb, dessutom får vi hjälp av Proact med underhåll och uppdateringar. "

Kontakta en av våra specialister

Varför arbeta med Proact som partner?

På Proact är vi specialiserade på att modernisera infrastrukturlösningar, med över 30 års erfarenhet av konsulttjänster, design, implementering, support och hantering av denna teknologi. 

Vår omfattande erfarenhet gör att vi inte bara gör antaganden om vad som krävs för att modernisera ert företags datacenter. Istället arbetar vi nära er för att förstå era utmaningar och mål, för att sedan erbjuda anpassade lösningar som uppfyller era specifika behov och krav.

Vårt team består av högkvalificerade ingenjörer och konsulter som finns på olika platser i Europa och besitter bred branschkunskap. Detta gör att vi kan erbjuda omfattande tjänster som sträcker sig från analys och strategier till design, implementering, migrering, kontinuerlig Proact Premium-support, övervakning och till och med full service management. Vi tar en leverantörsneutral ansats för att säkerställa att vi bygger den bästa tekniska lösningen för er organisation baserat på era specifika behov och krav. 

Kundcase

Läs mer om hur våra kunder uppnått sina mål genom modernisering av sina datacenter:

I flera områden, inklusive säkerhet, står vi inför ökade krav på expertkompetens som är svår både att rekrytera och att bibehålla. Och det är inte längre rimligt för oss att själva leverera på de uppgifter som vi tilldelas.

Ta kontakt med
en av våra experter

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.