Liseberg

 class=

Modern infrastruktur gav effektivare ITdrift, bättre skydd mot cyberhot och goda möjligheter att växa.

På Liseberg är planeringen i full gång inför 100-årsjubileet. Lagom till 2023 kommer bland annat vattenparken Oceana och ett nytt familjehotell att stå klara i anslutning till nöjesparken. Liseberg har länge räknats som Sveriges största turistdestination och innan Covidpandemin låg besökssiffrorna legat stadigt över tre miljoner per år.

Liseberg har en egen IT-avdelning, fristående från ägaren Göteborgs stad. Drift och leverans sker till största delen med egna resurser.

Utmaning

Liseberg ville modernisera sin IT-infrastruktur, både för att möta verksamhetens krav och tillväxt och för att få en effektivare drift. Det behövdes också en ny backuplösning för att möta framtidens krav på kapacitet, prestanda och säkerhet.

Lösning

Proact föreslog en ny teknisk lösning för Lisebergs IT-drift, med hyperkonvergerad infrastruktur samt snabbare och säkrare backup.

Vi var riktigt imponerade av Proacts lösning. Vid sidan av tekniken är det också värdefullt för oss att de erbjuder support lokalt med hög kompetens kring produkterna som ingår.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.