Sök
Stäng denna sökruta.

Proact Managed Container Platform

Certifierad Kubernetes-plattform redo för produktion, som är utvecklad och driftas i Sverige. Vi blir ert Container Ops Team och hanterar hela infrastrukturen – både hårdvara och container-plattform. 

Så att ni kan fokusera fullt ut på era applikationer.

Container-plattform redo för produktion

Fullt managerad

Vi hanterar hela er infrastruktur. Både hårdvara och container-plattforren. Vilket minskar behovet av egna Kubernetes-specialister.

Utvecklad och driftad i Sverige

Plattformen är utvecklad av Conoas specialister med tusentals timmars erfarenhet av containerplattformar.

Onboardning

I tjänsten ingår onboarding av era container-baserade applikationer.

Säkerhet

ISO27001 säkerhetskontroller för att säkerställa datakonfidentialitet, integritet och tillgänglighet

CNCF-certifierad

För att bli certifierad testas plattformen för dess förmåga att ge kunderna fördelar inom kategorierna: konsekvent upplevelse, uppdateringar i rätt tid samt möjlighet till anpassningar.

100 % open source

Plattformen bygger på 100 % open source verktyg.

Managed Container Platform

Agil utveckling med hjälp av containerteknologi gör att företag kan förnya sig snabbare, reagera direkt på förändringar på marknaden och enklare skala för att möta kundernas behov. Detta skapar marknadsfördelar och kortare time-to-market. Men att utveckla containerbaserade tjänster kan vara komplext och det krävs en hög kompetensnivå och erfarenhet för att hantera den underliggande miljön.

Med Proact Managed Container Platform kan din organisation dra nytta av fördelarna med en container-plattform som en tjänst. Plattformen inkluderar all underliggande infrastruktur och är fullt automatiserad samt CNCF-certifierad. Detta innebär att dina utvecklingsteam kan bygga, testa och produktionssätta applikationer med snabbhet, kvalitet och kontroll – utan omfattande investeringar i utbildning av driftpersonal, hårdvara och mjukvara.

För vem?

Proact Managed Container Platform passar perfekt för organisationer som:

 • Söker en Container Platform as a Service som är utvecklad och hostad i Sverige
 • Vill dra nytta av fördelarna med containers
 • Arbetar enligt DevOps-metod och vill vara ett “cloud native-företag”
 • Vill börja utveckla i en container-miljö så snabbt som möjligt
 • Saknar erfarenhet eller resurser för att bygga, hantera och övervaka sin egen containermiljö
 • Vill vara flexibel när det gäller var workloads deployas

Redo att komma igång

Varför Conoa och Proact

Plattformen har utvecklats av experter från Proacts dotterbolag Conoa, som har ägnat hundratusentals timmar åt att sätta upp, utveckla och drifta container-plattformar. Vi på Proact har vunnit priser för våra supporttjänster sedan 1994 och har sett att olika organisationer har olika förmågor och resurser att hantera incidenter som uppstår.

I Proact Managed Container Platform har vi samlat all vår gemensamma kompetens, så att du som kund kan vara säker på att du får en managerad container-plattform som uppfyller era specifika behov.

Ledande nätverk inom Cloud Native, container och k8s

Vi är starkt engagerade i cloud native-communityn och Kubernetes-ekosystemet, och är stolta över att vara en del av denna snabbväxande teknologiska revolution.

Det gör att vi kan erbjuda innovativa lösningar som moderniserar teknikstacken och ökar produktiviteten för våra kunder.

Dra nytta av expertis från Europas främsta specialister

Oavsett var du befinner dig, innebär ett partnerskap med oss tillgång till kompetens i toppklass från hela Europa inom några minuter.

Så oavsett om du vill prata med en specialist för säkerhet, publika moln, nätverk, databas eller annan specifik teknik – så finns det alltid en expert i närheten som hjälper ert företag att nå era mål.

Ro i sinnet med vår support och Service Management

Vår Service Management gör det möjligt för er organisation att införa ny teknik utan att behöva investera i ny kompetens. Istället för att hantera infrastruktur kan din IT-avdelning alltså fokusera på att tillföra värde till er organisation på andra sätt. I detta erbjudande ingår:

FAQ – frågor och svar om Proact Managed Container Platform

En av de unika fördelarna med Proact Managed Container Platform är att ni som kund får en personlig specilalist som hjälper er att komma igång. Det innefattar stöd kring: 

 • Integration av CI/CD pipeline
 • Säker ingress
 • Säkerställa intern klusterkommunikation
 • Access-kontroll, roller och rättigheter
 • Konfiguration av namespaces
 • Network policies
  … och mycket mer!

För att bli certifierad testas plattformen för dess förmåga att ge kunderna fördelar som hänför sig till kategorierna: konsekvent upplevelse, uppdateringar i rätt tid samt anpassningsbarhet. Som en del av sitt program Certified Kubernetes Conformance definierar Cloud Native Computing Foundation (CNCF) de tekniska förutsättningar som krävs för att säkerställa att dessa fördelar kan uppnås. Att uppfylla kraven bekräftar att kunder som använder Proact Managed Container Platform kan vara säkra på en sömlös användarupplevelse när de flyttar mellan Kubernetes-installationer.

Miljön är designad och hålls uppdaterad av Conoas erfarna team av Kubernetes-specialister.

Nej. Vi erbjuder en Certified Kubernetes distribution vilket innebär att det är enkelt att komma igång med vår plattform, och lika enkelt att lämna om vi inte lever upp till förväntningarna. Plattformen bygger på 100 % open source verktyg.
Ert företag får en egen dedikerad Kubernetes-plattform med dedikerad loggning, rapportering, larm och övervakning. Era utvecklingsteam kan utveckla applikationer utan att ni behöver ha ett eget operationsteam för att managera, patcha, uppdatera och säkra den underliggande containerstacken och dess lager av komplexitet.
Ja. Med Proact Managed Container Platform får ni dedikerad hårdvara så att ni kan nyttja resurserna fullt ut. Utan några utmaningar med ”noisy neighbours” kan du vara säker på att er miljö och era applikationer kommer att köras på ett förutsägbart och effektivt sätt.

Vi blir ert operationsteam för container-plattformen, vilket tar bort behovet för er att anställa eller hyra in Kubernetes-specialister.

Nej. Däremot erbjuder vi utbildning för applikationsutvecklare som behöver öka förståelsen för micro services eller fördjupa sin kunskap om containers och Kubernetes.

Vi arbetar med en fast kostnad. Det innebär enklare planering och allokering av er IT-budget. Utan fakturachock.

Vår bastjänst inkluderar:

 • Ett testkluster med tre control plane och tre worker noder, 8vCPUs, 60 GB RAM
 • Ett produktionskluster med tre control plane och tre worker noder, 16vCPUs, 120 GB RAM

Thanks to Proact, the issues of performance […] have finally been solved for us. Unexplained IT failures are now a thing of the past.”

Ta kontakt med

en av våra experter

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.