Sök
Stäng denna sökruta.

Konsult­tjänster

Modernisera er IT-infrastruktur med väletablerade processer och hjälp från erfarna specialister.

Driv er digitala transformation framåt

Bred expertis

Få tillgång till vår omfattande erfarenhet av att bygga infrastruktur för on-prem lösningar, hanterade tjänster, publika och hybrida moln.

Effektiv projektledning

Spara tid och pengar i ert projekt med hjälp av våra beprövade verktyg, processer och förkonfigurerad funktionalitet.

Flexibel hantering

Bestäm själv om Proact eller er egen IT-avdelning ska hantera den nya funktionaliteten.

Avlasta ert IT-team

Koncentrera er på er kärnverksamhet, istället för att lägga tid och resurser på hantering av IT-infrastruktur.

Pålitliga leveranser

Ni kan förvänta er att vi levererar det vi lovar i form av funktionalitet samt håller det pris och de tidsramar som vi tillsammans sätter upp vid projektstart.

Ökad säkerhet

Implementera bästa praxis och protokoll för att förbättra er säkerhet och minska risken för cyberhot.

Möjliggör tillväxt tillsammans med en pålitlig partner

Vi förstår att en migrering, speciellt en fullskalig modernisering av infrastruktur, kan kännas överväldigande för ett företag att genomföra på egen hand. På Proact har vi en genomfört tusentals framgångsrika projekt. Samtidigt förstår vi att varje organisation är unik, och därför arbetar vi nära er organisation för att skapa en plan som är anpassad för just era specifika behov.

Genom våra konsulttjänster levereras effektiva och högkvalitativa projekt. Vi uppnår detta genom att använda projektstandarder, verktyg och erfaren personal – vilket resulterar i betydande tids- och kostnadsbesparingar. Vi ser också till att den nya funktionaliteten är redo att hanteras av antingen vårt team eller er IT-avdelning.

Våra projekt avlastar er IT-organisation vilket gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Dessutom erbjuder vi projekt med fastställda funktioner, priser och tidsramar för att säkerställa att ni vet exakt vad ni kan förvänta er.

Varför Proact?

Eftersom takten i den tekniska utvecklingen är så snabb, är IT-miljöer under ständigt förändring. De genomgår en konstant cykel av uppdateringar, utvärderingar och optimeringar. Men att utföra alla dessa uppgifter internt är resurskrävande.

På Proact erbjuder vi flexibla konsulttjänster samt fasta leveranser för att ge er tydlighet, transparens och trygghet i ert projekt eller uppdrag.

Säkerställ effektiv, stressfri modernisering av din organisations IT. Kontakta oss för att komma igång med våra konsulttjänster.

Våra lösningar för konsulttjänster

Vi erbjuder konsulttjänster genom alla faser i er transformationsresa och i alla delar av vår portfölj. Vi levererar dem dessutom i den modell som passar er bäst – oavsett om det är i ert eget datacenter, i vårt datacenter, i det publika molnet eller i ett hybridmoln.

Djupgående kunskap om många olika produkter

Vår konsultgrupp består av experter som ständigt håller sig uppdaterade med den senaste tekniken som finns tillgänglig på marknaden. Vi har kompetens att optimera er IT-infrastruktur oavsett vilka produkter ni väljer att arbeta med.

Dra nytta av expertis från Europas främsta specialister

Oavsett var ni befinner er, ger ett partnerskap med oss er tillgång till kompetens från hela Europa.

Så oavsett om ni vill prata med en specialist inom säkerhet, publika moln, nätverk, databaser eller en annan specifik teknologi finns det alltid en expert nära till hands för att hjälpa ert företag.

professional-services-brochure-front-cover

Vi var riktigt imponerade av Proacts lösning. Vid sidan av tekniken är det också värdefullt för oss att de erbjuder support lokalt med hög kompetens kring produkterna som ingår."

Ta kontakt med

en av våra experter
Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.