Karriär

Vi är ett team på mer än 1000 personer över hela Europa. Vi brinner för att skapa flexibla lösningar som förenklar våra kunders hantering av data på olika sätt

The power of data. Vår ledstjärna.

Datavolymerna i samhället ökar och vi ser fram emot att hantera dem. Tillsammans med våra kunder, som består av företag, myndigheter och organisationer hittar vi lösningar på en mängd olika utmaningar. Vi är engagerade och detta har gjort oss både tekniskt kompetenta men också ödmjuka. Vi vet att vi ständigt måste lära oss nya saker och vara lyhörda för våra kunders behov för att kunna kalla oss experter. 

Att jobba på Proact innebär att du kommer att välkomnas in i en värld där vi hjälper våra kunder att hitta framtida lösningar på deras utmaningar och där du behöver lära dig och lyssna. Vår miljö erbjuder utveckling för dig att fördjupa din kompetens och bidra till något meningsfullt. Dina kollegor kommer att stötta dig eftersom vi alla delar visionen om att vara den främsta experten inom datahantering.

#ThePowerOfData

The power of together. Hur vi får saker att hända.

Vi har en lång historik av entreprenörskap inom datahantering. Proact består nämligen av flera entreprenörsföretag som har gått samman då vi delar drivkraften att på ett kreativt sätt lösa våra kunders utmaningar med data. 

Vi vill uppnå excellens och visa integritet i vad vi gör. Vi är stolta över att ha en vänlig och inkluderande miljö varje dag oavsett vem vi möter. Vi har en långsiktig syn på vårt nätverk av kollegor. Vi vet att för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder behöver vi vara öppna, dela kunskap och arbeta tillsammans. Olika perspektiv är alltid nyckeln till framgång. Vi välkomnar därför alltid nya lagspelare till vårt team med mer än 1200 anställda.

#ThePowerOfTogether

Lär känna vår kultur.

Träffa några av våra medarbetare från hela Proact och få en inblick i deras värld och vilka de är.
Previous slide
Next slide

Är du student eller ny på arbetsmarknaden?

Oavsett om du är student eller nyutexaminerad och i ett tidigt skede av din karriär finns det mycket att utforska på Proact.

Att bli en del av Proact-teamet under din tid som student är ett bra sätt att utvecklas professionellt samtidigt som du skapar värdefulla kontakter. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig flera möjligheter att starta din karriär.

I våra länder erbjuder vi program för studenter och unga yrkesverksamma. Det är ett utmärkt sätt för dig att lära känna oss bättre. Vi kan erbjuda praktikplatser, traineeprogram, examensarbeten och ibland även sommarjobb. Kontakta oss för att ta reda på mer och hur du ansöker.

Utmana dig själv. Utvecklas med oss.

För att kunna erbjuda våra kunder flexibla lösningar är kunskap inte en möjlighet – det är ett krav. Vi är stolta över att kunna erbjuda en miljö där du kommer att utmanas i det dagliga arbetet tillsammans med kollegor och kunder.

För att öka möjligheterna till lärande och få nya medarbetare att utvecklas snabbare erbjuder vi även Proact Academy. Det är en digital plattform som erbjuder olika former av utbildning och praktik kring vår teknik och försäljning. Många tekniker vi använder kräver certifieringar i både produktkunskap och hållbara arbetsrutiner. Vi hjälper dig att utvecklas och leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Bli en del av vår historia. Upptäck våra möjligheter.

Vi tror att förändring sker när lagspelare med driv möts. Upptäck möjligheterna hos oss.

Senior System Developer

Any Proact location

Systemspecialist Datacenter i Örebro 

Örebro

Senior Enterprise Architect, DE

Any Proact country

Alla lediga tjänster inom Proact

 • All
 • BE
 • CZ
 • DE
 • DK
 • EE
 • FI
 • LV
 • NL
 • NO
 • SE
 • UK

IT-Architect (m/w/d), DE

Nürnberg, Dortmund, Ense, Mainz oder Remote

Initiativbewerbung kaufmännischer Bereich (m/w/d)

Nürnberg, Ense, Dortmund, Mainz oder Remote

Initiativbewerbung technischer Bereich (m/w/d)

Nürnberg, Ense, Dortmund, Mainz oder Remote

System Administrator (m/w/d), DE

Nürnberg

Senior System Developer

Any Proact location

Systemspecialist Datacenter i Örebro 

Örebro

IT-Architect Data Center (m/w/d)

Ense, Dortmund oder remote

Citrix / Modern Workplace Experte (m/w/d), DE

Dortmund oder Ense. Remote-Work ist möglich.

Junior Marketing Manager (m/w/d), DE

Nürnberg und Remote

Ausbildung zum Kaufmann/-frau für IT-Systemmanagement (m/w/d) – September 2024, DE

Nürnberg oder Ense

Ausbildung zum Fachinformatiker für Systemintegration (m/w/d) – September 2024, DE

Nürnberg oder Ense

IT Consultant – Infrastructure NetApp (m/w/d)

Nürnberg, Dortmund, remote

Relaterat innehåll

Proact utses till årets Karriärföretag 2022

Proact fick utmärkelsen tack vare goda utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling. Årets Karriärföretag är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för unga talanger.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.