Junior Support/Konsult, Malmö, Sweden

Proact fortsätter att växa och är idag Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper de företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka sin flexibilitet, produktivitet och effektivitet.

Om tjänsten
Proact söker dig som har minst gymnasieexamen, gärna med IT-inriktning. Högskoleexamen/Kvalificerad yrkesutbildning inom data-och systemvetenskap är meriterande. 
Du är driven, prestigelös och trivs med att arbeta i team. Du har lätt för att anpassa dig till nya behov och att ta till dig ny kunskap.

Du kommer att tillhöra Proact Malmö där du kommer att bistå med teknisk kunskap kring Proacts produkter. Din roll är bred och inkluderar allt från konsultuppdrag, installationer, konfigureringar och kundsupport till att delta i projekt där du bidrar med din kompetens.

Du kommer att arbeta både från Proacts kontor, men också vara ute på plats hos kunderna, varför det är viktigt att du trivs i en kundorienterad roll.
I din roll så kommer du att specialisera dig på tre till fyra produkter/områden som du kommer att bli expert inom. Men rollen innefattar även mycket samarbete med dina teamkollegor där ni delar best practice och hjälper varandra i att lösa problem. I rollen finns mycket goda möjligheter att avancera inom bolaget.

Kontinuerligt sker internutbildningar inom de produkter och tjänster vi säljer.

I rollen ser vi att du trivs med att arbeta i team, har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, problemlösande och har en god förmåga att ta egna initiativ.

Vi vill att du har ett par års erfarenhet från antingen skola eller jobb. Vi ser gärna att du har kunskap inom IT-infrastruktur och erfarenhet av att arbeta med infrastrukturplattformar.

Grundläggande kunskap inom något av följande krävs:

  • Server
  • Lagring
  • Virtualisering
  • Backup
  • IT-infrastruktur såsom OS, databaser, etc
  • Nätverk

Krav
• Svenska och engelska i tal samt skrift
• B-Körkort

Vad erbjuds du?
Proact är en arbetsplats som karaktäriseras av hög kompetens, mycket frihet under ansvar och möjlighet att påverka din egen utveckling. Det är många inom bolaget som avancerat till nya roller och Proact har en låg personalomsättning. Du kommer inledningsvis att erbjudas en introduktion där du dels får ta del av kunskap av redan befintliga medarbetare och ges en möjlighet att lära känna personer i olika roller inom bolaget. Utöver det kommer du även att gå utbildningar där du får lära dig mer om företagets produkter.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Rekryterande chef Victor Andreassen
E-mail: victor.andreassen@proact.se

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!