Junior IT-konsult, Proact, Örebro

Junior IT-tekniker, Sweden

Har du en stark passion för teknik och IT? Är du kommunikativ och trivs med att arbeta med problemlösning? Är du nyfiken och orädd att testa- och lära dig nya saker? Då skall du söka tjänsten som IT-tekniker till Proact!

Om tjänsten

Som IT-tekniker på Proact kommer du att arbeta med drift och lagringsmiljöer för våra kunder. Vilket innebär övervakning, larmhantering och frigöra lagringskapacitet, support, installation, driftsättning, felsökning och test av system.

I rollen som IT-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

  • Server drift
  • Datalagring och backup
  • Kapacitetsutökning
  • Övervakning/larmhantering av infrastrukturplattformar
  • Patchning/systemuppdateringar
  • 3rd linesupport och felsökning för ärenden inom infrastruktur
  • Arbete i projektform för nya lösningar
  • Livscykelhantering av infrastruktur
  • Beredskap kan förekomma i tjänsten

Vi söker dig som är junior eller har några års erfarenhet av arbete med IT och felsökning/support inom Windows- och Linuxmiljöer. Du har en relevant utbildning inom IT-området tex, IT-gymnasium, KY-utbildning eller högskoleutbildning inom IT.

Är det här du?

Som person är du tekniskt intresserad, nyfiken och har en god problemlösningsförmåga. I arbetet är du strukturerad, noggrann och har en förmåga att analysera och se samband. Du är serviceinriktad både för att hjälpa kunder samt medarbetare på ett pedagogiskt sätt.

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning – där andra ser problem ser du lösningar.

Vidare tycker du det är roligt att arbeta i team och vill lära dig från dina kollegor samt dela med dig av dina egna erfarenheter. Du har en god administrativ förmåga, teknisk förståelse och intresse för IT infrastruktur.

Hos Proact kommer du arbeta brett som IT-tekniker samtidigt kommer du få möjlighet att specialisera dig inom något eller några områden som tex Windows, Linux, VMware, NetApp eller Storage. Som Junior tekniker på Proact kommer du arbeta nära en mentor och få stora möjligheter till kompetensutveckling med certifieringar och utbildningar.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Proact med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på “ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!