Junior IT-projektledare till Proact, Sweden

Vill du ha en koordinerande roll och driva projekt från start till mål? Vill du arbeta som projektledare för våra kunders transitionsprojekt gällande IT-drifttjänster, IT-arbetsplats och Datacenter?

Om tjänsten

Som projektledare på Proact kommer du leda, planera och genomföra IT-projekt som transitionsprojekt gällande IT-drifttjänster, IT-arbetsplats och Datacenter. Du kommer arbeta med både interna och externa kunder som kan vara allt från specialister, konsulter och leverantörer. Du kommer vara ansvarig för att leda större och mindre projekt och du arbetar med ca 3-4 projekt parallellt.

Du har många kontaktytor såväl internt som externt och du är van att kommunicera med kund, verksamheten, tredje partsleverantörer och tekniska grupperingar. Du kommer att jobba tillsammans med våra arkitekter, tekniker, säljare och tjänsteägare för att säkerställa projektleveransen.

Rollen innebär även att:

  • Genomföra Projektplanering och utveckling av projektinitiation dokumentation (PID)
  • Övervaka och hantera risk och riskminimering
  • Leda projektteamet
  • Identifiera kundkrav
  • Genomföra inköp och avtal för IT tjänster, utrustning och produkter

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en god koordinationsförmåga och kan hantera flera kundprojekt parallellt. Du kan hålla dig lugn och fokuserad vid stressade situationer. Vi ser att du har några års erfarenhet av kundansvar samt arbetat med infrastruktur- eller tjänsteleverans. Du har en god förståelse för ITIL samt har en projektledarutbildning eller certifiering, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och har en god förmåga att koordinera flera projekt samtidigt. Du är en social och ödmjuk person som trivs lika bra i det självständiga arbetet som i samarbetet med andra. Du har en fallenhet för att kommunicera med olika människor, både på svenska och engelska. Med driv och nyfikenhet strävar du ständigt efter att lära dig nya saker och med din problemlösande förmåga tvekar du inte för att ta egna initiativ. Din analytiska förmåga och serviceinriktade approach gör att du har lätt för att läsa mellan raderna och att förenkla och förklara problem – alltid med lösningen i fokus.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Proact med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på “ansök”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på 08-120 50 429. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!