Search
Close this search box.

AI-infrastruktur

AI-infrastruktur som skapar förutsättningar för AI och machine learning

AI-infrastruktur - moderna lösningar för automation och innovation

AI och machine learning öppnar upp helt nya möjligheter till innovation och automation. Tekniken har tagit klivet ur forskningsvärlden och blivit mycket lättare att använda och möter i dag konkreta behov, från industri och näringsliv till vård och omsorg. Tillämpningarna blir allt fler och frågan är inte längre vad AI kan användas till, utan mer direkt: vad kan AI hjälpa oss med?    

Proact möter allt oftare kundbehov där lösningen bygger på AI. Med sin enorma datorkraft behöver AI-systemen en infrastruktur med motsvarande prestanda, inte minst för att organisera väldiga datamängder och sedan skapa värde ur kundens eget data.     

För att bygga moderna AI-lösningar kommer vår gedigna kompetens inom IT-infrastruktur och data management till sin rätt, i ett delvis nytt sammanhang. En extra styrka med Proact som AI-partner är våra goda samarbeten med de främsta teknikleverantörerna för AI-plattformar, såsom Nvidia och NetApp.

Allt detta betyder att Proact är redo för tunga AI-relaterade kunduppdrag. Vi sänker tröskeln för att skapa nytta och värde genom AI, samtidigt som vi hjälper samhällsaktörer inom alla sektorer att bygga upp sin AI-kompetens.

Vill du veta mer om hur Proact kan hjälpa er?
Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vårt erbjudande för AI-infrastruktur

Lösningsdesign
Vi designar infrastruktur för AI och machine learning med högpresterande nätverk och lagring som matchar beräkningskraften – skalbar och enkel att administrera.

Flexibel leverans
Proact erbjuder flera olika alternativ för drift och prestanda som är enkelt skalbar efter behov. Det är upp till dig att bestämma vad som passar er organisation bäst.

Anpassad support
Proacts prisbelönta support finns i flera olika alternativ. Vi talar svenska, finns tillgängliga dygnet runt, geografiskt nära dig, och är redo att rycka ut om det skulle behövas.

Starka relationer
Proact har aktiva samarbeten med ledande systemleverantörer för AI, som Dell Technologies, NetApp och Nvidia och våra medarbetare är högt certifierade för deras teknologi.

Partnerskap för framtidens infrastruktur

AI Sweden är Sveriges nationella centrum för tillämpad artificiell intelligens. Uppdraget från staten är att tillsammans med sina partnerföretag påskynda användningen av AI som skapar nytta för vårt samhälle, vår konkurrenskraft och för alla som bor i Sverige.

Proact är sedan ett par år medlemmar i AI Sweden och bistår med kunskap om vilken infrastruktur som krävs för att lyckas med sina AI-projekt.

AI Sweden anordnar löpande mängder med events, utbildningar som ni som kund kostnadsfritt kan delta på. 

AI – teknologin som är här för att stanna!

Att AI kommer att förändra världen är de flesta överens om, men hur gör man för att gå från plan till handling? Hur vet man om det kommer att löna sig eller inte? När bör man hoppa på teknologin och vad finns det för risker?

I detta avsnitt av Proacts egna talk show Let’s talk data får vi träffa Daniel Gillblad, AI-forskare och CO-Director på AI Sweden och Viktor Winberg AI-lead på NetApp, båda med lång erfarenhet av AI-projekt.

Dessutom får vi höra vad Proact CTO har att säga om AI och hur Proact kan hjälpa er att komma vidare i dessa frågor.  

Utvalda kunder

Vill du prata vidare med oss?

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.