Sök
Stäng denna sökruta.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud – flexibel IT-leverans för moderna organisationer

Hybrid Cloud – rätt molnalternativ för de flesta

I dag ser vi digitalisering som den främsta motorn för tillväxt och verksamhetsutveckling. Samtidigt som IT-infrastruktur och leveransmodeller förändras i grunden. Molnet har blivit det naturliga valet för att genomföra digitalisering och en förutsättning för nya affärsmodeller.

Även de som vill behålla ansvaret och kontrollen över sin IT och sitt data tar hjälp av principer och teknik från molnet – för att få en modern IT-leverans som både är kostnadseffektiv och svarar mot dagens krav från verksamheten.

Rätt anpassning till molnet skapar frihet att kombinera egna IT-resurser och data som lagras lokalt med molntjänster. Resultatet blir ett hybridmoln där man flexibelt kan välja mellan och blanda leverans från det publika molnet, internt eller från tredje part.

Styrkan med Proact som Hybrid Cloud-partner är att vi behärskar hela den breda skalan med molnalternativ. I vår portfölj hittar du produkter från marknadens främsta teknikleverantörer för lokal infrastruktur såväl som de ledande i molnet. Och ovanpå det, unika tjänster som Proact Hybrid Cloud. Som oberoende aktör med lokal närvaro kan vi alltid rekommendera och genomföra den optimala lösningen.

Vill du veta mer om hur Proact kan hjälpa er med Hybrid Cloud?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Vårt erbjudande inom Hybrid Cloud

Rådgivning
Kvalificerad rådgivning från våra molnarkitekter och specialister som omfattar allt från utvärdering, molnstrategi, design, implementation och hälsokontroller.

Datasuveränitet
Ni bestämmer var ert data lagras: hos er, hos Proact eller i ett publikt moln. Eller i en hybrid kombination av alla alternativen.
Vad passar just er bäst?

Proact Hybrid Cloud
En komplett hybrid molnplattform som enkelt integreras med intern IT-infrastruktur liksom med publika moln. Flexibel leverans utan dolda kostnader.

Anpassad support
Proacts prisbelönta support finns i flera olika alternativ. Vi talar svenska, finns tillgängliga dygnet runt, geografiskt nära dig, och är redo att rycka ut om det skulle behövas.

PHC - Vårt egna moln designat för dig

Proact Hybrid Cloud är en molnplattform som vi utvecklat med målet att förenkla IT-infrastrukturen och frigöra tid till det som ni gör allra bäst. Den knyter samman er IT till ett enhetligt och automatiserat ekosystem, med frihet att välja den bästa plattformen för varje given uppgift.

Se filmen och ta reda på hur Proact Hybrid Cloud fungerar – för er.

Proacts lösningar baserar sig på marknadsledande leverantörer inom Hybrid cloud såsom NetApp, Commvault och VMware. 


Proacts Cloud Blueprint visar vägen

Ta del av vår Cloud Blueprint som i nio enkla steg guidar er till en molnmiljö som är anpassad till just er verksamhet – med utgångspunkt i er befintliga IT-infrastruktur. Den är till hjälp både när man bygger från grunden eller vill optimera och underhålla en befintlig molnmiljö.

 

Utvalda kunder

Vill du prata med oss om Hybrid Cloud?

Vi kan hjälpa dig att planera den perfekta molnmiljön för er organisation.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.