Dataskydd och IT-säkerhet

Ert försvar mot de ständigt växande cyberhoten

Dataskydd och IT-säkerhet – lösningar och kompetens som skapar trygghet och kontinuitet

Digitaliseringen skapar fantastiska möjligheter att utveckla verksamheter och affärer. Ett kvitto på att din organisation har lyckats med digitaliseringen är att värdet av ert data ständigt växer. Dataskyddet, och att hålla data ständigt tillgängligt, blir då på allvar verksamhetskritiskt.  Det är just sådana uppgifter som Proact alltid är redo för. 

Cyberhoten fortsätter att öka i antal och metoderna blir allt fräckare och allvarligare. Att ha en partner som kan hantera data och dess skydd kan göra stor skillnad för att säkerställa att er verksamhet kan fortgå som vanligt om ni blir drabbade. 

Det var just vårt kunnande inom datahantering och dataskydd som från starten byggde vårt företag. I dag litar våra kunder till Proact för hela sin IT-säkerhet. Våra lösningar, tjänster och rådgivning ger det stöd de behöver för att axla ansvaret och agera i tid för att möta den ständigt skiftande hotbilden.   

Proacts lösningar baserar sig på marknadsledande leverantörer inom Dataskydd och IT-säkerhetslösningar såsom NetApp, Commvault och Rubrik. 

Vill du veta mer om hur Proact kan hjälpa er med dataskydd och IT-säkerhet?

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort!

Skydd mot ransomware

Antalet ransomware-attacker ökar kraftigt varje år. Så det är viktigt att ha fullskaligt skydd mot denna typ av säkerhetshot som kan komma både utifrån och inifrån organisationen.

Proact hjälper er att ta fram en lämplig responsplan så att ni står redo om er organisation drabbas av en attack. Varför chansa?

Låt oss hjälpa er uppnå att uppnå målen för dataskydd:

 

  • Säker data oavsett var den lagras
  • Minska skador i händelse av en attack
  • Säkerställ dataskydd 24/7 
  • Fyll kompetensluckor i ditt team med vår specialiserade personal 
  • Minska exponeringen för cyberattacker

Vårt erbjudande för dataskydd och IT-säkerhet

Backup-as-a-Service
Lämna över hanteringen av daglig backup till Proact och få återläsning testad regelbundet, samtidigt som ni behåller kontrollen över ert eget data.

SOC (Security Operations Center) som jobbar dygnet runt med att bevaka er infrastruktur för att tidigt upptäcka misstänkta händelser och avvärja attacker.

Specialistkompetens
Med löpande kompetensutveckling och rätt certifieringar fyller våra specialister på lagring och säkerhet luckorna i ert team.

Sårbarhetsanalys som minskar exponeringen mot cyberattacker. Låt Proact granska er infrastruktur för att upptäcka säkerhetsluckor som hackare kan utnyttja för intrång.

Varför ta hjälp av Proact?

Det råder ingen brist på leverantörer som erbjuder cybersäkerhetstjänster. Men det finns några saker som skiljer oss åt från de flesta:

IT-Säkerhet
Proact har erbjudit specialistkompetens inom dataskydd sedan starten 1994. Med hjälp av våra specialister ökar er IT-säkerhet och ert team avlastas i sitt dagliga arbete.

Disaster Recovery
Skulle det värsta hända och IT-infrastrukturen slås ut, gör våra lösningar det möjligt för er att snabbt vara på fötter igen med minimal påverkan på verksamheten. 

Backup
Backup av data oavsett var den lagras — i ditt eget datacenter, hos en molnleverantör eller i en kombination av dessa i ett hybridmoln.

Utvalda kunder

Vill du prata med oss om dataskydd och IT-säkerhet?

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.