Sök
Stäng denna sökruta.

Resilient Backup och recovery

Optimera er backup och återställning med våra skräddarsydda lösningar som säkerställer snabb åtkomst till data och stärker er digitala motståndskraft mot oväntade utmaningar.

Mer än Backup:
Effektiva och motståndskraftiga lösningar

I den ständigt föränderliga digitala världen utgör säkrandet av kritisk information grunden för digital motståndskraft. Du kan lita på oss för att skräddarsy backup- och återställningslösningar som motsvarar era unika affärsbehov. Vi erbjuder allt från en robust infrastrukturutveckling till snabba återhämtningsprocesser som är anpassade till er ”Recovery Time Objective” (RTO) och ”Recovery Point Objective” (RPO). Vi är er pålitliga partner när det kommer till att skydda det som är mest värdefullt för er. Vi skapar inte bara backup-system utan även omfattande strategier som säkerställer snabb återställning av ert data i linje med era övergripande affärsmål.

Vårt backup and recovery erbjudande inkluderar:

Utvärdering av er backup and recovery effektivitet, integritet och efterlevnad. Skräddarsy bedömningen efter era unika behov och ser till att den överensstämmer med gällande lagstiftning, verksamhetskrav och regelverk.

Eftersom vi är oberoende kan vi hjälpa er att välja bland ett brett utbud av teknik och programvara, innan vi finjusterar för att leverera den högsta nivån av dataskydd.

Låt er personal koncentrera sig på strategiska projekt när våra experter proaktivt hanterar er backup-infrastruktur, vi erbjuder dagliga rapporter och förutser problem – allt inom en överenskommen SLA.

Våra backuptjänster kan skydda data från er datacenter, vårt datacenter eller det publika molnet. Alla Cloud Vault-tjänster övervakas och hanteras av oss 24/7.

Cloud Vault:
Nästa Backup-nivå

Upptäck värdet av Cloud Vault – en managerad backuptjänst för immutable backup baserad i våra svenska ISO27001-certifierade datacenter. Med sömlös anslutning till era primära och/eller sekundära datacenter, samt till publika molntjänster och molnplattformar som O365, får ni tillgång till en central SLA-baserad backup av världsklass. Lägg till funktioner som Air-Gap/Offline, skanning av backup-kopior eller en sandbox för test av backup och återläsning. För organisationer som kräver högsta tillgänglighet finns vår ”lifeboat”-tjänst, där kärnapplikationer och data snabbt kan återställas för att få igång verksamhetens mest kritiska delar vid allvarliga incidenter.

Immutable

Proact skyddar ert data stabilt och förhindrar obehöriga ändringar eller raderingar

Air-gapped

Våra lösningar omfattar Air-gapped funktioner som ökar säkerheten genom att fysiskt isolera kritiska system

Copy-scanning

Vi använder avancerad kopieringsskanning för noggrann validering, vilket säkerställer dataintegritet

Recovery sandbox

Testa och validera backup-kopior i en kontrollerad Sandbox för återställning före faktisk återställning

Hot-site

Säkerställ kontinuitet i verksamheten med vårt hotsite-alternativ, så att kärnapplikationer kan köras sömlöst under kritiska incidenter

Multicloud enabled

Sömlös säkerhetskopiering från ert datacenter, vårt datacenter, molnapplikationer och publika molntjänter

Kom igång med vår Resilience Assessment

Våra konsulter, med 30 års branscherfarenhet och erfarenhet från tusentals projekt, är redo att stärka er digitala säkerhet. De utvärderar noggrant effektiviteten och integriteten, och ser till att er backup- och recovery-lösning uppfyller alla regulatoriska krav. De fokuserar på kritiska områden, inklusive infrastruktur, policys och procedurer, för att hålla er organisation i framkant av det ständigt föränderliga cybersäkerhetslandskapet.

Vi förstår unikheten hos varje kund, och vår Resilience Assessment är alltid skräddarsydd för er nuvarande situation, definierade affärskrav och regulatoriska krav.

Exempel på områden som ingår:

Behöver du assistans med NIS2-direktivet? Vi har svaren

Försäkra regelefterlevnad av NIS2

EU:s NIS2-direktiv innebär stränga cybersäkerhetsåtgärder. Vi erbjuder övervakning av incidenter med garanterade varningar och en incidentresponsgrupp (IRT) som står redo. Dessutom tillhandahåller vi omfattande backup- och recoverylösningar för att säkerställa överensstämmelse med både incidentrapportering och affärskontinuitet.

Endast den bästa tekniken är tillräckligt bra

På Proact är vi stolta över våra partnerskap med världsledande lagringsleverantörer. Genom att samarbeta med branschledare säkerställer vi att våra kunder får tillgång till innovativa lösningar och modern teknologi. Med dessa partnerskap ligger vi i framkant av innovationen och erbjuder pålitliga, skalbara och motståndskraftiga backup- och recoverylösningar.

Commvault
Rubrik partner
NetApp logo
Dell logo

Låt oss starta något stort tillsammans!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.