Sök
Stäng denna sökruta.

Managed SIEM

Optimera upptäckten av hot med hjälp av den senaste tekniken för händelsehantering och kompetenta cybersäkerhetsexperter.

Heltäckande övervakning av er IT-infrastruktur - 24/7

I dagens snabba digitala landskap utgör intrång i cybersäkerheten ett överhängande hot mot organisationer av alla storlekar. På Proact är vi stolta över att kunna leverera skräddarsydda Managed SIEM-lösningar från vårt Security Operations Center (SOC), baserat på Microsoft Sentinel.

Vi anpassar oss efter era unika behov och önskemål och erbjuder proaktivt cybersäkerhetsstöd med integrerad Managed SIEM för förbättrade säkerhetsåtgärder.

Logganalys i realtid

Vårt team av säkerhetsspecialister övervakar och analyserar kontinuerligt era loggar dygnet runt för att identifiera säkerhetshändelser, avvikelser och potentiella hot.

Förbättra er säkerhetsposition

Vi övervakar och analyserar inte bara, vi samarbetar aktivt med er för att erbjuda insiktsfulla rapporter och råd om hur ni kan förbättra ert övergripande säkerhetsläge. Vårt mål är att ge er den kunskap och vägledning ni behöver för att ligga steget före hoten.

Varningar och bekämpning av incidenter

Om olyckan skulle vara framme och en säkerhetsincident inträffa är vi er första försvarslinje. Vårt team agerar snabbt för att begränsa hotet och förhindra potentiella skador. Vi meddelar er omedelbart och ser till att ni blir informerade dygnet runt.

Är du ute efter en marknadsledande SIEM-lösning baserad på Microsoft Sentinel?

Vår Managed SIEM är en kostnadseffektiv tjänst med tydliga servicenivåavtal (SLA:er), vilket garanterar snabb och pålitlig support när du behöver det.

Efterlevnad och säkerhetsgarantier

Se till att organisationen följer branschstandarder och regelverk, vilket stärker dess cybersäkerhet.

Säkerhetsövervakning dygnet runt

Förlita dig på våra erfarna experter som kontinuerligt övervakar era system, upptäcker hot i realtid och ger snabba svar.

Kostnads- och tidseffektiva lösningar

Välj Managed SIEM tjänst för att spara resurser och tid samtidigt som ni drar nytta av vår expertis utan att det kostar skjortan.

Skalbarhet och flexibilitet

Vår lösning växer med er organisation, anpassar sig till er föränderliga behov och ser till att ni alltid har rätt skydd.

Hotintelligens i realtid

Ligg steget före nya hot med tillgång till hotinformation i realtid och proaktiv identifiering av hot.

Heltäckande rapportering och analys

Få värdefulla insikter genom robusta rapporterings- och analysfunktioner.

Låt oss starta något stort tillsammans!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.