Sök
Stäng denna sökruta.

Cybersäkerhet lösningar

Förbättra din cybersäkerhet med Proact för ett robust försvar mot cyberhot och säkerställ säkerheten för din organisation.

Säkra din verksamhetskritiska data

Cyberhot och cyberkriminalitet har utvecklats snabbare de senaste åren än vi någonsin tidigare har bevittnat. I dagens digitala värld kan inte vikten av cybersäkerhet understrykas tillräckligt. Det är inte bara en trend; det är ett omfattande och växande problem som har potential att påverka organisationer både inom den privata och offentliga sektorn, med katastrofala konsekvenser som följd. På Proact tillhandahåller vi marknadsledande cybersäkerhetslösningar som möjliggör både proaktivt skydd och effektiv återhämtning.

Med Proact kan du proaktivt säkra din data i lagringsmiljön, samt genomföra holistisk övervakning, detektion och incidenthantering. Våra olika backup- och katastrofsäkerhetslösningar ger dessutom möjlighet att säkra upp återställning av kritiska applikationer och data vid en incident – vilket kan spela en avgörande roll för att minimera den negativa effekten av en cyberattack.

Vårt erbjudande inom cybersäkerhet

Storage Security Solutions

Proact fokuserar alltid på säkerhet vid design av lagringslösningar och erbjuder säkerhetstjänster för att identifiera brister och förbättringsmöjligheter. Vår tjänsteledning säkerställer en smidig och säker lagringslösning baserat på SLA.

Backup and recovery

I över 30 år har backup varit centralt i våra kundprojekt. Vi erbjuder flernivå-backup- och recoverylösningar från toppleverantörer, kompletterat med vår Proact Cloud Vault – en fjärrkopia med oföränderlighet, luftspärrning och en egen test-sandbox miljö. Vi överför sömlöst ert data över multi-cloud och hybridmiljöer, vilket säkerställer konsekvent ”cyberresilience” och snabb återställning.

Network Security

Data-säkerhet är av enorm vikt för vilken verksamhet som helst, och äldre brandväggar och VPN-lösningar fungerar ofta inte längre. Våra nätverkssäkerhetslösningar möjliggör hybridarbete från ohanterade platser – och på icke-hanterade enheter, samtidigt som hela ditt nätverk hålls mer säkert.

Managed SIEM

Med Managed SIEM får du realtidsöversikt över din IT-miljö. Våra experter övervakar, analyserar och ger proaktiva varningar vilket gör att du kan ligga steget före utvecklingen av hot och säkerställa dataskyddet.

Managed Detection and Response (MDR)

För att hjälpa dig att möta moderna cyberhot dygnet runt erbjuder vår Managed Detection and Response (MDR) övervakning dygnet runt. Det inkluderar expertanalyser, proaktiva insikter och snabb incidenthantering som säkerställer att er säkerhet alltid är högsta prioritet. Vi är er första försvarlinje, 24/7.

Behöver du assistans med NIS2-direktivet? Vi har svaren

Försäkra regelefterlevnad av NIS2

EU:s NIS2-direktiv innebär stränga cybersäkerhetsåtgärder. Vi erbjuder övervakning av incidenter med garanterade varningar och en incidentresponsgrupp (IRT) som står redo för er. Dessutom tillhandahåller vi omfattande backup- och återställningslösningar för att säkerställa överensstämmelse med både incidentrapportering och affärskontinuitet.

Bekämpa AI-drivna hot - med AI

Som en aktör inom hybrid molnteknologi kombinerar vi en robust lagringsinfrastruktur med ML-drivna automatiseringslösningar och enkelhet genom AI. Denna synergi möjliggör leverans av enastående kapacitet inom riskidentifiering, beredskap och molnbaserad återställning, vilket garanterar hastighet och säkerhet på alla nivåer.

Proact - din partner inom cybersäkerhet

Med över 30 års erfarenhet inom dataskydd och tjänsteleverans är Proact en pålitlig partner med omfattande expertis och engagemang. Vårt team består av 1200 specialister fördelade på 35 kontor i 12 länder. Dessutom har vi ett utökat team med över 400 SOC-analytiker tillgängliga 24/7 för att säkerställa er trygghet.

Vi är specialister inom hybridmoln och samarbetar med ledande leverantörer för att stödja över 4000 kunder i hela Europa, från regeringar till olika industrisektorer. Våra ISO27001-, ISO9001- och PCI DSS Level 1-certifieringar vittnar om vårt dedikerade engagemang för er säkerhet.

På Proact är vi stolta över vår förmåga att vara ”tillräckligt stora för att agera, men tillräckligt små för att bry oss”. Detta innebär att vi erbjuder en unik kombination av omfattande expertis och personlig uppmärksamhet för att säkerställa skyddet av era digitala tillgångar.

Låt oss hjälpa er att bli bättre!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.