Sök
Stäng denna sökruta.
2017-09-29

Proacts årsredovisning för räkenskapsåret 2016 utsågs, vid en gala i Stockholm den 27 september 2017, till den bästa för bolag noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap.

Det var den 52:a gången i ordningen som priset för Sveriges bästa årsredovisning delades ut av FAR, Nasdaq, Sveriges kommunikatörer och Sveriges Finansanalytikers Förening (SFF).

Vi är självklart mycket stolta över denna utmärkelse, speciellt då konkurrensen i segmentet Small Cap var extra tuff i år. Vår strävan är att på ett tydligt och enkelt sätt beskriva vårt erbjudande, i kombination med transparent och lättförståelig finansiell rapportering. Med detta som bakgrund är det extra roligt att juryn i sin motivering lyfter fram att texter och diagram är stringenta, tydliga och fria från floskler, säger Peter Javestad, Vice President IR på Proact.

Juryns motivering till priset:
”Bolaget visar att det är fullt möjligt att på ett begränsat utrymme både utförligt och trevligt presentera ett mindre börsbolag i en informationsmässigt utmanande bransch.”

Proacts årsredovisning för räkenskapsåret 2016 återfinns på följande länk: http://www.proact.se/About_us/Investor-Relations/reports/
Priserna för bästa årsredovisning i segmenten Large Cap och Mid Cap gick till Boliden respektive Clas Ohlson.


För ytterligare information vänligen kontakta:

Peter Javestad, IR, telefon 46 733 56 67 22, e-post: peter.javestad@proact.eu
Jonas Persson, CFO, telefon 46 733 56 66 90, e-post: jonas.persson@proact.eu


Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster skapar Proact verksamhetsnytta som hjälper företag och myndigheter att minska risken och sänka kostnaderna, samtidigt som det ökar rörligheten, produktiviteten och effektiviteten.Vi har genomfört över 5.000 framgångsrika projekt världen över, har mer än 3.500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet.

Proact-koncernen har fler än 800 anställda och har verksamhet i 15 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Denna information är sådan information som Proact IT Group AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den xx månad 20xx, kl. xx:00.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.