Sök
Stäng denna sökruta.
2016-05-19

Proact är först i Sverige med att nå den högsta nivån som partner till Commvault, en ledande leverantör av lösningar för dataskydd och informationshantering som används av organisationer i alla storlekar och branscher. 

Som Commvaults första Platinum-partner i Sverige har Proact visat att man klarar mycket högt ställda krav på kvalitet och kompetens. Bland annat ska ett antal certifierade konsulter finnas som på egen hand kan utforma och genomföra Commvault-installationer i komplexa miljöer hos kund. Dessutom krävs en hög servicenivå med en resursstark support som finns tillgänglig dygnet runt.

– Proacts engagemang för Commvault har vuxit fram ur våra egna erfarenheter och en fast övertygelse om styrkan i deras teknik och erbjudande. Därför är det lika självklart för oss att använda Commvaults verktyg internt och som byggstenar i våra tjänster som det är att rekommendera dem till kunder som har egen drift, säger Per Sedihn, CTO på Proact.

Utöver att Proact kan leverera Commvault-lösningar för installation hos kund erbjuder företaget också drifttjänster där Commvaults produkter ingår. Nyligen lanserade Proact en uppdaterad molntjänst för Backup-as-a-Service som bygger på Commvaults teknik.

– Vårt samarbete med Proact har utvecklats på ett fantastiskt sätt och det är därför helt naturligt att de nu blir vår första svenska Platinum-partner. Vi vet att kunderna uppskattar en stark lokal närvaro och för oss går vägen dit genom kvalificerade och entusiastiska partners, säger Anders Stinger, Nordenchef på Commvault.

Commvault har ett mycket brett stöd för olika system och IT-miljöer, såväl traditionella och virtuella miljöer som i molnlösningar. Detta möjliggör en enhetlig, automatiserad data­hantering som täcker alla slags plattformar. Stöd finns bland annat för Amazon Web Services, Microsoft Azure, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere, Citrix XenServer, Red Hat Enterprise Virtualization och Nutanix Acropolis. 

För frågor och mer information:

Danny Duggal, Director of Marketing, Business Unit Nordics, Proact IT Group AB
tel: 0733-566 843, e-post: danny.duggal@proact.eu

Anders Stinger, Sales Director Nordic, Commvault
tel: 08-410 649 90, e-post: astinger@commvault.com

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom integrerade system (datalagring, servrar och nätverk) och privata molntjänster. Proact levererar verksamhetsnytta genom att hjälpa företag och myndigheter över hela världen att minska risken, sänka kostnaderna samt framförallt leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster.

Proacts lösningar täcker alla delar av ett datacenter såsom lagring, servrar, säkerhet och nätverksfunktioner. Därutöver hanterar Proact 70 petabyte information via molntjänsteverksamhet. Hittills har Proact genomfört fler än 3 500 framgångsrika projekt över hela världen.

Proact-koncernen har fler än 720 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.

Ytterligare information om Proacts verksamhet finns på www.proact.se


Om Commvault

Programvaruföretaget Commvault är en ledande leverantör av lösningar för dataskydd och informationshantering som används av organisationer i alla storlekar och branscher. Commvault hjälper företag och myndigheter att aktivt utnyttja sina data för att skapa värde och få nya insikter om verksamheten. Commvault är noterat på Nasdaq (CVLT). www.commvault.com.

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.