Sök
Stäng denna sökruta.
2024-01-08

Proact IT Group AB (publ) meddelar idag att bolaget har utsett Noora Jayasekara till ny CFO och medlem i koncernledningen med tillträde under andra kvartalet 2024.

Noora kommer närmast från rollen som CFO på Ovzon AB som erbjuder satellitkommunikationstjänster och dessförinnan som CFO för omsorgsföretaget Humana AB. Hon besitter gedigna finanskunskaper liksom erfarenhet av tjänstförsäljning och konsultverksamhet och har en masterexamen i ekonomi med inriktning mot finansiering vid Södertörns högskola. Noora sitter i styrelsen för Doro Group, mest kända för sina senioranpassade telefoner samt för MediCheck AB som erbjuder specialistvård online. 

– Det är med stor glädje jag välkomnar Noora till Proacts koncernledning. Hennes breda kunskaper och långa erfarenhet som affärsnära och strategisk finanschef på flera börsbolag, i branscher som hör till Proacts främsta kundsegment, kommer att vara mycket värdefulla för vår fortsatta tillväxtresa, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef på Proact.

– Det ska bli spännande att få vara med om att utveckla Proact framåt inom deras kärnområde, att hjälpa företag på deras digitaliseringsresa mot hållbara hybrida molnlösningar. Jag ser fram emot att börja på ett så fint företag som Proact. Tillsammans med ledningen och resten av bolaget vill jag bidra till att driva lönsam tillväxt och skapa värde för Proacts kunder, säger Noora Jayasekara.

Som tidigare meddelats kommer Åsa Regen Jansson att inneha rollen som interim CFO till dess att Noora tillträder.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jonas Hasselberg, CEO, Proact IT Group AB, +46 722 13 55 56, jonas.hasselberg@proact.eu

Om Proact
Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 200 anställda med verksamhet i 12 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.