Sök
Stäng denna sökruta.
2020-12-17

Proact har uppdaterat sin flexibla molntjänst Proact Hybrid Cloud. Det är en idealisk lösning för organisationer som ser fördelarna med en integrerad molnplattform och samtidigt måste uppfylla strikta krav på datasuveränitet och datalagring.

I takt med ökad digitalisering efterfrågar kunderna mer flexibla molnlösningar som ger bättre stöd för innovation och hjälper dem att driva tillväxt och skapa värde ur data. Med dessa möjligheter följer dock nya utmaningar och hot som berör datasäkerhet, datasuveränitet, samt fysisk placering och åtkomst till data.

Proacts uppdaterade plattform för hybridmoln gör det enkelt för kunderna att integrera sin interna IT-infrastruktur både med lokala molntjänster och med publika moln som Amazon Web Services och Azure. Samtidigt kan de säkerställa datasuveränitet och själva besluta var data lagras.

– Vi har vidareutvecklat Proact Hybrid Cloud för att ge kunderna ännu större flexibilitet när det gäller att flytta data mellan olika plattformar utifrån deras aktuella behov – samtidigt som de behåller kontrollen över sitt data. Proacts säkerhetstänk och vår lokala närvaro betyder att kunderna kan behålla samma starka kontroll över data, system och säkerhetsrutiner som de förväntar sig med egen IT-drift, säger Per Sedihn, CTO och Acting VP Portfolio & Technology på Proact IT Group AB.

Den nya versionen av Proact Hybrid Cloud bygger på en modern teknisk plattform som bland annat erbjuder virtuella nätverksfunktioner och en förbättrad kundportal för självservice som gör det ännu enklare att hantera och lägga till resurser i form av applikationer, containers, virtuella servrar eller lagringskapacitet.

Proact Hybrid Cloud finns tillgänglig omgående med leverans från Proacts datacenter i Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Tyskland. I tjänsten ingår driftstöd med övervakning och support dygnet runt.

Läs mer om Proact Hybrid Cloud på vår webb.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Per Sedihn, CTO and Acting VP, Portfolio & Technology, Proact IT Group AB, tel. 08 41 06 66 52, per.sedihn@proact.eu
Danny Duggal, VP, Commercial & Communications, Proact IT Group AB, tel. 0733 566 843, danny.duggal@proact.eu

Om Proact

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-tjänster skapar Proact verksamhetsnytta som hjälper företag och myndigheter att minska risken och sänka kostnaderna, samtidigt som det ökar rörligheten, produktiviteten och effektiviteten. Vi har genomfört över 5 000 framgångsrika projekt världen över, har mer än 3 500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet.

Proact-koncernen har fler än 1 000 anställda och har verksamhet i 15 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.