Search
Close this search box.
2023-07-10

Linda Höljö har beslutat att lämna rollen som CFO och VP Investor Relations samt medlem av koncernledningen för Proact IT Group AB för ett nytt uppdrag utanför Proact. 

– Linda har under sin tid som CFO för Proact bidragit till bolagets tillväxt och starka finansiella position samt har varit central i verksamhetens utveckling. Jag vill tacka Linda för ett utmärkt samarbete och önskar henne lycka till när hon nu väljer att lämna bolaget, säger Jonas Hasselberg, VD och koncernchef för Proact IT Group AB. 

– Det har varit en förmån att arbeta på detta fina bolag de senaste tre åren. Jag är stolt över vad vi åstadkommit tillsammans och de steg vi tagit i vår strategiska utveckling. Med de fantastiska medarbetare Proact har är jag övertygad om att Proact kommer att fortsätta utvecklas framgångsrikt, säger Linda Höljö.

Rekryteringen av en ersättare inleds omgående. Linda Höljö kommer att fortsätta i sin roll till dess att en efterträdare tillträtt, eller som längst till januari 2024.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jonas Hasselberg, CEO, Proact IT Group AB, +46 722 13 55 56, jonas.hasselberg@proact.eu
Linda Höljö, CFO & IR, 
Proact IT Group AB, +46 72 507 40 85, linda.holjo@proact.eu

Om Proact

Proact är Europas ledande specialist inom data- och informationshantering med fokus på molntjänster och datacenterlösningar. Vi hjälper våra kunder att lagra, koppla samman, skydda, säkra och skapa värde genom data, med fokus på förbättrad flexibilitet, produktivitet och effektivitet.
Vi har genomfört tusentals framgångsrika projekt världen över, har mer än 4 000 kunder och hanterar hundratals petabyte information i molnet. Proact-koncernen har fler än 1 200 anställda med verksamhet i 13 länder i Europa och i USA. Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT. För mer information om Proact, besök oss på www.proact.se

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.