Sök
Stäng denna sökruta.
2020-03-13

Uppdatering av kontinuitet och support

Till alla våra kunder:

Liksom många andra organisationer följer vi noga utvecklingen av viruset COVID-19 och de rekommendationer som Världshälsoorganisationen (WHO) och lokala myndigheter ger. Säkerheten och välbefinnandet för våra kunder, anställda och samhället som helhet är vår högsta prioritet.

Även om vi ännu inte har några bekräftade fall bland våra anställda har vi under de senaste dagarna ytterligare vidtagit försiktighetsåtgärder för att skydda våra kunder och våra egna anställda. Vi har begränsat vårt resande till och från andra länder, och vi uppmanar folk att arbeta hemifrån vid behov för att minska risken för spridning på kontoren och därmed skydda riskgrupper. Våra kontor är dock öppna och vi tillåter besökare i våra lokaler endast i affärskritiska fall.

Alla Proacts anställda har tillgång till vår arbetsmiljö genom säkra VPN-lösningar, vilket gör att vår verksamhet kan fungera precis som vanligt även om all verksamhet skulle behöva skötas hemifrån under en längre tid.

Vi har en omfattande plan för affärskontinuitet och beredskap. Vi för dagliga samtal för att se till att vi är medvetna om eventuella förseningar eller störningar som kan påverka våra kunder. Vår supportorganisation är beredd att arbeta hemifrån utan att förlora effektiviteten. I de fall fysisk hjälp på plats är absolut nödvändigt avgörs detta i samråd med våra kunder. I händelse av karantän- och sjukdom som påverkar ordinarie medarbetare kommer våra konsulter att träda in både inom områden support "på fältet" och inom vår drift (MCS) för att säkerställa att vi har tillräckligt med resurser och kompetens.

Vi är beredda att betjäna våra kunder med full kapacitet, oavsett var arbetet utförs. Om de globala förhållandena förvärras är vi övertygade om att vi snabbt kan ställa om för att, minimera effekterna på vår verksamhet och eventuella störningar för våra kunder och partners.

Sammanfattningsvis står vi väl rustade för att klara av denna nya och utmanande situation och som alltid sätter vi våra kunder och anställda främst. Tack för ditt förtroende för Proact!

Länk till statusuppdatering

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.