Azure Migrate Program

Gruppchef Infrastruktur, Sweden

Om jobbet/rollen:

Proact söker en Gruppchef Infrastruktur till vår Service Operation med placering i Örebro eller Kista.

Du kommer att ansvara för att driften av infrastrukturen och dess tjänster. Du kommer att leda, driva och möjliggöra teknisk innovation inom infrastruktur. Vidare har du ett ansvar att planera kapaciteten i infrastrukturen för att uppfylla kraven på våra tjänster. Du kommer att bidra till utvecklingen av infrastrukturen för att anpassa den övergripande strategier för våra tjänster.

I rollen ligger även att utveckla, implementera och underhålla processer och rutiner för en effektiv leverans av infrastrukturtjänster. Du medverkar i framtagande av budget och investeringar för infrastruktur.

Du har ett personalansvar för infrastrukturgruppen, om cirka tio personer. I rollen kommer du att ha kontakter med kunder och inom koncernen. Vidare samarbetar du med övriga enheter i leverans av tjänster och den styrning och prioritering av resurser som det kräver. Du rapporterar till Head of Service Operations Nordics & Baltics och ingår i ledningsgruppen för Service Operations.

Vi söker:

Vi söker dig som har en relevant examen inom IT och har certifieringar inom Infrastruktur. Du har en mycket god IT teknisk kompetens, och en hög förståelse för IT organisationer fungerar och de utmaningar man möter dagligen. Du har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta som chef och med IT Infrastruktur. Du trivs med såväl självständigt arbete, som att leda och samarbeta med andra.
Resor ingår i tjänsten.

Du är utåtriktad och handlingskraftig med en förmåga att se helheten. Vidare är du strukturerad och motiveras av att leda grupper mot uppsatta mål med starkt leveransfokus. Du är bra på att kommunicera, älskar att ställa frågor och är inte rädd för att göra din åsikt hörd. Att bygga starka relationer och ge ett förtroendeingivande intryck är en nyckel till framgång.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Rekryterande chef Anders Björnemalm
E-mail: anders.bjornemalm@proact.se

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!