Project Management Officer, NL

Proact heeft de attitude van een kleine partij, gecombineerd met de kracht van een grote partij. Met deze instelling willen wij dan ook ‘gewoon doen wat belangrijk is’. Om dat waar te kunnen maken zijn we misschien wel op zoek naar jou! Werk jij graag in teamverband bij een jong bedrijf en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder!

The Proact People
Proact biedt bedrijven en overheden flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en services, zodat zij zo efficiënt mogelijk kunnen blijven innoveren en groeien. We bouwen daarbij niet alleen duurzame relaties op met onze klanten en partners, maar ook met onze werknemers.

Team Business Consultancy

Jij maakt deel uit van ons Team Business Consultancy. Een creatief en ondernemend team van 20 consultants dat ervoor zorgt dat ICT-oplossingen aansluiten op de echte vraag vanuit de Business. Het team bestaat uit onder andere uit Informatiemanagers, Project Managers, PMO, Agile Coaches, Service Managers en Teamleiders. Maar één ding hebben we gemeen; ICT en Informatievoorziening zit in ons DNA, we vullen elkaar aan en gezamenlijk gaan we voor een mooi resultaat.

Je komt te werken op de afdeling Business consultancy waar je een team projectmanagers gaat ondersteunen bij diverse IT projecten. Je hebt een ondersteunende functie, maar draagt een grote verantwoordelijkheid. Je denkt mee en je brengt je eigen expertise in. 

Als Project management officer:

 • Ben je verantwoordelijk voor projectmanagement van diverse projecten;
 • Valt ook het contractbeheer van klanten en leveranciers onder jouw verantwoordelijkheid;
 • Geef je ondersteuning bij juridische procedures;
 • Zorg jij voor het implementeren en borgen van diverse projecten; 
 • Stel jij (commerciële) brieven en offertes op;
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor diverse organisatie brede zaken;
 • Houd jij je bezig met de digitalisering van projecten; 
 • Signaleer en voer jij verbeteringen door waar mogelijk is. 

Het is ook van belang dat jij zelfstandig werkt en stressbestendig bent. Ook is het belangrijk dat jij van veel afwisseling en dynamiek houdt en niet bang bent om initiatief te tonen. Uiteraard dien jij ook creatief en betrokken te zijn, waardoor de klant ook daadwerkelijk voelt dat jij je in hen kan inleven. Daarbij dien je analytisch sterk te zijn en kun jij, door jouw daadkrachtige houding, anderen overtuigen van jouw projecten en plannen. Het is uiteraard van belang om jezelf te blijven ontwikkelen en daarom bieden wij verschillende trainingen aan (denk hierbij aan: Prince2, ITIL, Scrum Agile et cetera) om jouw zelfontwikkeling te bevorderen!

Wat breng jij mee naar Proact?

 • Je bent goed in organiseren. Je wordt niet bang van een beetje chaos. Sterker nog; je gaat direct orde scheppen!
 • Opleiding op HBO niveau of Secretaresse opleiding.
 • Heb je ervaring op ICT gebied, dat is meegenomen maar niet strikt noodzakelijk.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen en weet jouw bevinden te borgen voor hergebruik in nieuwe projecten;
 • Je wordt graag uitgedaagd met complexe planningsvraagstukken en weet zelfstandig de vertaalslag te maken naar een concrete oplossing; 
 • Je haalt plezier uit het onderhouden van contact met interne collega’s, klanten en strategische partners waarbij je dagelijks Engels spreekt;
 • Je bent analytisch, to-the-point en jouw werkwijze omschrijft zich als klantgericht, pragmatische aanpak en resultaatgericht.

  Tot slot is voor deze functie een verklaring van goed gedrag (VOG) een vereiste.

Indien jij een match bent voor onze organisatie en bij ons start garanderen wij leuke collega’s, veel dynamiek en leuke uitjes! Daarbij behoort een auto ook tot de mogelijkheden.

Direct solliciteren of meer informatie?

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature en hebben wij jou enthousiast gemaakt om het team Business Consultancy van Proact te komen versterken? Neem dan contact op met Romy Tijssen via 06-5176 5659 of stuur een e-mail naar recruitment@proact.nl.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!