Sök
Stäng denna sökruta.
Broadcom VMware Partner

Proact blir Premier Partner till Broadcom och uppmärksammas för sitt betydande samarbete med VMware

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av molntjänster och datacenter, har blivit utnämnd till Premier Partner av Broadcom. Detta strategiska partnerskap stärker ytterligare Proacts position som en välrenommerad leverantör av högkvalitativa molntjänster och infrastrukturlösningar.

Kärnan i samarbetet är Proacts Hybrid Cloud-erbjudande som bygger på VMware-teknik. Proact Hybrid Cloud gör det möjligt för organisationer att köra molnbaserade arbetsbelastningar på ett säkert och tillförlitligt sätt i flera europeiska länder. Som Broadcom Premier Partner kan Proact som en europeisk tjänsteleverantör erbjuda kunderna säkra och tillförlitliga infrastrukturlösningar som en tjänst.

Proact har flerårig och omfattande erfarenhet av VMware-teknik och många högt kvalificerade experter inom virtualisering. Det nya partnerskapet med Broadcom visar på vikten av VMware (nu VMware by Broadcom) som en nyckelpartner för att leverera innovativa och effektiva molntjänster till ett brett spektrum av processer.

– Att bli inbjuden som Premier Partner till Broadcoms Advantage Partner-program är ett privilegium och det speglar vår strävan efter högsta kvalitet. Vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med VMware by Broadcom. Att kunna hjälpa kunder med deras VMware-licenser samt erbjuda VMware-baserade infrastrukturer som en tjänst lägger grunden för en flexibel molnarkitektur som kan uppfylla många olika verksamhetsbehov, säger Per Sedihn, Vice President, Technology & Services på Proact IT Group AB.

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.