Search
Close this search box.
Hybrid cloud security - Challenges and best practices

Proact och Arctic Wolf ingår samarbete för att vidareutveckla säkerhetstjänster för den nordiska marknaden

Proact, Europas ledande oberoende leverantör av datacenter- och molntjänster, har inlett ett samarbete med den globala cybersäkerhetsspecialisten Arctic Wolf med syftet att lyfta cybersäkerhetstjänsterna på den nordiska marknaden.

Nya cyberhot utgör en betydande risk för företag och att skydda verksamhetskritisk data är viktigare än någonsin. Med över ett decenniums erfarenhet av att leverera säkerhetstjänster från sina Security Operation Centres (SOC) är Proact en pålitlig cybersäkerhetspartner för företag och den offentliga sektorn på den europeiska marknaden. Samarbetet med Arctic Wolf i Norden kommer att ge Proact kraft att ytterligare utveckla och leverera förstklassiga heltäckande tjänster för säkerhetsövervakning, rapportering, incidenthantering, återställning och kontinuerlig förbättring av säkerheten.

– Vi har redan en robust portfölj inom cybersäkerhet och vi bistår kunder med att utvärdera sina cybersäkerhetsrisker och designar säkra lösningar för lagring och backup. Vi levererar tjänster för att upptäcka och avfärda hot och säkerhetsrisker redan innan skadan är skedd såsom Managed Detection and Response (MDR) och Security Information and Event Management (SIEM) genom vår SOC. Vi tillhandahåller även tjänster för incidenthantering och dataåterställning. Genom att införliva Arctic Wolf som leverantör kan vi ytterligare utöka vårt tjänsteutbud och få tillgång till en ännu större pool av säkerhetsspecialister och analytiker i hela regionen. , säger Danny Duggal, Head of Cybersecurity Business & CISO Operations på Proact.

– Vi är verkligen glada över att arbeta med Proact, en erkänd specialist på den nordiska marknaden med stor erfarenhet av cybersäkerhet. Det nya partnerskapet kommer att säkerställa att kunder som använder Proact, som en leverantör av managed services, kan integrera tjänster från Arctic Wolf i sina redan robusta SOC-tjänster, vilket säkerställer ett bättre cyberskydd mot dagens hot, säger Clare Loveridge, Arctic Wolfs President & General Manager för EMEA.

Om Arctic Wolf
Arctic Wolf är en global ledare inom operativ IT-säkerhet som hjälper företag och organisationer att minska riskerna med cyberattacker genom sin molnbaserade säkerhetsplattform. Arctic Wolf Security Operations Cloud tar varje vecka in och analyserar mer än 4,5 biljoner säkerhetshändelser vilket ger kunder i alla storlekar inom olika branscher en bättre digital beredskap och uthållig motståndskraft mot attacker. www.arcticwolf.com

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.