Sök
Stäng denna sökruta.
Proact subsidiary Conoa partners with Isovalent

Proacts dotterbolag Conoa inleder partnerskap med Isovalent

Proact och dess dotterbolag Conoa, specialister inom Kubernetes, cloud native och container-teknologi, har ingått ett partnerskap med Isovalent för att ytterligare stärka sitt erbjudande inom visibilitet, kontroll, prestanda och säkerhet för sina kunders container-miljöer.

Som den första Isovalent-partnern i Sverige har Conoa möjlighet att sälja och implementera Isovalent Cilium Enterprise vilket är en innovativ teknologi som erbjuder effektiv och skalbar nätverkskommunikation, säkerhet och observerbarhet för Kubernetes-baserade containermiljöer. Avtalet omfattar alla regioner där Proact och Conoa har verksamhet, inklusive Norden, Baltikum, Tyskland, Nederländerna och Storbritannien.

– Conoa och Isovalent har samarbetat under en längre tid. Vi har genomfört framgångsrika webbinarier och deltagit i stora branschevenemang tillsammans. Vårt arbete har även gett oss våra första gemensamma kunder, säger Kenneth Albinsson, CTO och medgrundare av Conoa. Partnerskapet bygger på de stora tekniska fördelarna kring nätverk, säkerhet och observerbarhet som vi av erfarenhet vet att våra befintliga kunder kan uppnå genom att implementera Cilium och eBPF*.

– Sedan förvärvet av Conoa 2021 har vi tagit in ett antal nya spännande partners och teknologier i Proact-gruppen, säger Per Sedihn, CTO på Proact. Isovalent och Cilium är utmärkta exempel som ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder att lösa sina utmaningar i moderna IT-miljöer ännu bättre än tidigare.

– Att vara noggrann i valet av lokala partners är avgörande för framgången för de flesta leverantörer inom enterprise open source, säger Thomas Graf, medgrundare och CTO på Isovalent. Conoas konsulter har ett utmärkt rykte inom Kubernetes- och cloud native communityn, och har framgångsrikt implementerat containerplattformar i stora organisationer. Conoa är en välrenommerad affärspartner inom telekom, bank och tillverkningsindustrin, vilket är branscher som kan dra stor nytta av att införa Cilium och eBPF.

*extended Berkeley Packet Filter

Om Conoa

Conoa är specialister inom Kubernetes, Cloud Native och container-teknologi, och är en del av Proact sedan 2021. För mer information, besök www.conoa.se

Dela

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, fyll bara i formuläret via knappen här intill. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss

Att kontakta oss är enkelt, använd bara en av de tillgängliga metoderna nedan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Genom att klicka på Skicka godkänner jag villkoren i Proact Privacy Policy.