Huvudtjänster

Framgångsrik serviceleverans sedan 1994

Proact tillhandahåller en rad professionella tjänster som täcker ett antal tekniska huvudområden. De här tjänsterna har definierats så att kunderna får mesta möjliga ut av sin teknikinvestering. Här är ett par exempel på våra tjänster:

 • Datalagring

  Proact har bred erfarenhet av att välja, designa och implementera rätt lagringslösning åt våra kunder. Vi identifiera behoven av prestanda, tillväxt och kapacitet, samtidigt som vi förstår vilken slags information som betydelsefull för din verksamhet.

 • Virtualisering

  Proact gör virtualiseringsprocessen enkel. Vi hjälper till att räkna hem investeringen, göra en smart design samt förstå och förebygga de tekniska implikationerna på löpande drift. Vi investerar hela tiden i vår personal för att se till att de håller sig i kunskapens framkant om bästa arbetssätt för virtuella infrastrukturlösningar, vilket säkerställer att vi alltid kan leverera framgångsrika projekt till våra kunder. 

 • Dataskydd och arkivering

  Proact har omfattande erfarenhet av informationsskydd och arkivering baserat på "Recovery Point Objectives" och "Recovery Time Objectives". Vi arbetar nära våra kunder för att välja de lämpligaste tekniska skydds- och arkiveringsverktygen för verksamheten. Vi erbjuderett brett urval backup- och arkiveringslösningar för medelstora till stora datamängder. 

 • Säkerhet

  Datasäkerhet är en stor fråga för våra kunder, speciellt som virtualisering och molntjänster ändrar sätter på vilket företag och myndigheter hanterar säkerhetsfrågor.
  Proact lägger fokus på informationen då våra arkitekter skapar flexibla, praktiska och robusta lösningar för att behålla konfidentialitet, integritet och tillgänglighet för hela verksamheten. 

 • Tekniska utbildning

  Proact erbjuder skräddarsydda kurser - som kan genomföras i vår egen kurslokal eller på plats hos kund.

Vill du veta mer?
Boka möte med Proact

Tillvalstjänster

 • Supportjänster

  Läs mer

 • Molntjänster

  Proacts molntjänster för företag och myndigheter. Läs mer

 • Finansiering

  Läs mer

LÄS MER OM VAD VI HAR GJORT FÖR VÅRA KUNDER

Grieg Star Shipping TDC Fokker Aerostructures